Business Center, Lelystad

8218 NH Lelystad (Lelystad, FL) (1342x bekeken)

Omschrijving
ADD Business Point Almere vindt u in het zuiden van Lelystad. Business point Lelystad ligt langs de snelweg en zorgt voor een zeer snelle verbinding (minder dat 2 minuten autorijden) met de autosnelwegen (A6). Deze locatie is vanaf het station niet lopend te bereiken. Een bushalte (Larserweg) bevindt zich op 5 minuten lopen van het business center (lijn 148 en 671). Er is voldoende parkeergelegenheid, ook voor bezoekers.

ADD Business Point is een netwerk van zelfstandige business centra

Gespecialiseerd in het leveren van de voornaamste virtuele kantoordiensten; Vestigingsadres, telefoonnummer, spreekruimte en trainingsruimte. Kenmerkend aan onze werkwijze is dat wij al onze diensten via het internet aanbieden door middel van geautomatiseerde processen. De voornaamste reden hiervoor is dat wij onze kosten laag willen houden, zodat wij u als klant een kwaliteitsproduct kunnen leveren tegen een scherpe prijs.
Belangrijkste diensten: virtueel kantoor, postadres, nationaal telefoonnummer, internationaal telefoonnummer, vergaderruimte, spreekruimte, trainingsruimte, telefoonservice, business center, kantoorruimte verhuur.
Locaties in Almere, Lelystad, Zwolle, Roosendaal, Bergen op Zoom, Dordrecht, Eindhoven, Goes, Den Bosch, Dordrecht, Sliedrecht, Terneuzen, Utrecht, Vlissingen, Rotterdam Deventer, en Zelzate (B)
www.addbusinesspoint.nl
www.addtelecom.nl
www.addbc.nl


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Lelystad
Adres:
Albert Einsteinweg 4
Postcode:
8218 NH
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
75

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Lelystad
Prijs:
€ 75
Meer informatie via
ADD Business Point
0113-789003


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio