Kantoorruimte, De Goorn

1648 GG De Goorn (Koggenland, NH) (4906x bekeken)

Omschrijving
Modern, opvallend, industrieel maar toch heel erg chique. Dat is het ontwerp van het begin 2012 opgeleverde verzamel- / kantoorgebouw gelegen aan Schoffel 61 te De Goorn.

LIGGING
Schoffel is de straatnaam van het onlangs verlengde bedrijventerrein Vredemaker Oost in De Goorn. Het is gelegen midden in de driehoek Hoorn, Alkmaar en Heerhugowaard, pal naast de provinciale wegen N507 en N234. Die laatste sluit aan op rijksweg A7 en biedt een snelle verbinding met de Randstad en het noorden. De steden Hoorn, Alkmaar en Amsterdam liggen op respectievelijk 5, 15 en 25 kilometer afstand. In de nabije toekomst zorgt de Westfrisiaweg voor een snelle ontsluiting met het oosten van het land. In de directe omgeving bevinden zich verschillende bedrijventerreinen.

ENTREE MET RECEPTIE
De zeer representatieve entree met receptie (40 m2) biedt direct toegang tot een stijlvolle wachtruimte met leestafel en tv-scherm. U en uw gasten kunnen gebruik maken van luxe, MV-gescheiden toiletten. De sfeervolle aankleding, de open ruimte en de professionele ontvangst vormen uw spreekwoordelijke visitekaartje en ondersteunen het niveau van uw organisatie. Al uw zakelijke afspraken vinden daardoor plaats in een aangename sfeer en geven u de gelegenheid om uw bedrijf verder te profileren.

DRIE TURNKEY KANTOREN
In het kantoorgebouw bevinden zich drie TurnKey opgeleverde kantoren met vaste afmetingen en een oppervlakte van 45m2. Meer dan voldoende voor vier riante werkplekken. Deze kantoren huurt u voor een vast bedrag per maand en is inclusief gebruik van de entree met receptiefunctie, gezamenlijke spreekkamer en gezamenlijke kantine, welke is uitgerust met de moderne keukenapparatuur. Alle TurnKey kantoren bevinden zich op de Begane grond en hebben modieuze glazen deuren.

UW EIGEN KANTOORRUIMTE INDELEN
Indien u opzoek bent naar een iets kleiner of juist veel groter kantoor, een kantoor met heel andere afmetingen of wellicht geen behoefte heeft aan een gezamenlijke spreekkamer en kantine, dan bieden wij u de mogelijkheid om zelf te komen bepalen hoeveel m2 u wilt huren. Een unieke kans om uw kantoor zelf in te delen. Deze ruimte bevindt zich op de tweede verdieping van het verzamelgebouw en zijn uitgerust met een schitterend uitzicht.

GEZAMENLIJKE SPREEKKAMER
Aansluitend aan de ontvangstruimte is de gezamenlijke spreekkamer gesitueerd. Indien u een van de TurnKey opgeleverde kantoren huurt, kunt u hier te allen tijde gebruik van maken. De spreekkamer is uitgerust met alle hedendaagse faciliteiten. Niets staat in de weg voor een succesvolle afspraak met uw relaties en (potentiële) opdrachtgevers.


PARKEERGELEGENHEID
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

INTERESSE
Belangstelling in een van de drie TurnKey kantoren of om op de tweede verdieping uw eigen kantoorruimte in te delen in dit opvallende kantoorgebouw? Wilt u geheel vrijblijvend eens komen kijken naar de diverse ruimtes? Neem dan contact op met dhr. Remco Linnekamp via telefoonnummer 06 - 5123 1416 of via info@schoffel61.nl.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
De Goorn
Adres:
Schoffel 61
Postcode:
1648 GG
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
Vanaf € 250,- per maand
Bouwjaar:
2012

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
De Goorn
Prijs:
Vanaf € 250,…
Meer informatie via
Buro19 BV
0229553027


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio