1.250 m² bedrijfsruimte met nieuwe vrijstaand…

9367 PD De Wilp (Marum, G) (1759x bekeken)

Omschrijving
Een vrijstaande luxe woning, achterliggende bedrijfsgebouwen bestaande uit productieloodsen en kantoorruimte, verhard buitenterrein en weiland. De woning is ruim en is luxe afgewerkt.

De bedrijfsopstallen hebben een bruto vloeroppervlak van in totaal ca. 1.250 m² en bestaan uit productiehallen en verblijf- en kantoorruimte. Het verharde bedrijfsterrein meet ca. 2.300 m² met achterliggend weiland (ca. 1,2 hectare). Het geheel kent een ruime bestemming binnen “milieucategorie I en II”. De aanwezige voorzieningen zijn goed voor elkaar. Een uniek object met ongekende mogelijkheden.

Het object is gelegen aan de doorgaande weg, binnen de bebouwde kom van het Groningse dorp De Wilp (gemeente Marum). Binnen 5 minuten wordt de A7 bereikt en de plaatsen Drachten, Leek en Roden liggen allen binnen 15 minuten reisafstand.

De vrijstaande woning is in 1998 gebouwd en in 2003 voorzien van een uitbouw in de vorm van een ruime bijkeuken. De woning is zeer goed onderhouden en kent een hoog niveau van afwerking met luxe details als vloerverwarming, rolluiken rondom en een waterdichte degelijke betonnen kruipruimte. De woning is natuurlijk geheel geïsoleerd en wordt verwarmd door middel van centrale verwarming met een weersafhankelijke thermostaat(Nefit Ecomline, HR) met als bijverwarming een Barbas inbouwhaard. De woning is op de begane grond voorzien van vloerwarming, met uitzondering van de bijkeuken. Op de bovenverdieping is de badkamer voorzien van vloerverwarming. De woning is rondom voorzien van kunststofkozijnen van hoge kwaliteit (te openen ramen “draaikiep) en voor en achter de woning ligt een fraai aangelegde beschutte tuin. Achter bevindt zich tevens de driedubbele ruime garage. Er is een recht van overpad tot de voorgevellijn.

Via de voordeur aan de zijkant van de woning wordt de hal betreden met daarin de meterkast en de toiletruimte. Vanuit de hal wordt de slaapkamer of werkkamer (20 m²) met douchegelegenheid en vaste wastafel op de begane grond bereikt. Een andere deur biedt toegang tot de ruime, L-vormige woonkamer aan de voorzijde van de woning (44 m²) met haardpartij (Barbas inbouwhaard) en natuurstenen vloer. Verder bevindt zich op de begane grond een grote, moderne en praktische woonkeuken voorzien van plavuizen (27 m²). De fraaie keuken is voorzien van kwaliteits-inbouwapparatuur zoals een combioven, een keramische kookplaat en natuurlijk een vaatwasser en een hoog model koelkast. Vanuit de keuken kan de bijkeuken worden betreden van 16 m² met een tweede keukenblok voorzien van aansluitingen voor een wasmachine en een wasdroger, een aparte CV-ruimte en de achterdeur. De bovenverdieping telt drie slaapkamers van respectievelijk 14 m², 21 m² en 24 m². Eén van de slaapkamers heeft een balkondeur die toegang geeft tot een plat dak. De grootste slaapkamer is voorzien van een vaste kasten wand. Verder vinden we op de bovenverdieping de moderne en luxe badkamer met ligbad, vaste douche, een badkamermeubel met dubbele wastafel en een toilet. De badkamer is in zijn geheel sfeervol verlicht en meet 14 m².

De achter de woning gelegen stenen garage van ca. 70 m² biedt plaats aan 3 auto’s en is deels voorzien van een zolder.
?
Het bedrijfsgedeelte bestaat uit een zeer ruim gebouwcomplex van ca. 1.250 m² bruto vloer oppervlak met voldoende hoogte, waarin enkele productiehallen, kantoorruimten en verblijfsruimten zijn gerealiseerd. De bedrijfsopstallen worden omzoomd door een groot verhard en omheind buitenterrein (2.300 m²). Het voorste deel is geïsoleerd en wordt centraal verwarmd (Remeha Avanta 28C, HR, 2009). Het pand is voorzien van een vijftal elektrisch bediende overheaddeuren, waarvan 3 hoger dan 4 meter. Het pand is natuurlijk voorzien van krachtstroom en er zijn 2 oudere kraanbanen aanwezig. De vloer in het pand is sterk maar bevindt zich hier en daar in een matige staat. Qua hoogte van de bestaande vloer is hier eenvoudig en zonder noemenswaardige voorbereiding een nieuwe vloer overheen te storten.
Aan de voorzijde van het bedrijfsgebouw bevindt zich de entree met hal van ca. 20 m² voorzien van een wand met vaste kasten. De hal biedt toegang tot de kantine (ca. 20 m²), de toiletruimte, de productiehallen, de overige bedrijfsruimtes en de bovenverdieping. Die verdieping wordt bereikt via een erg mooie roestvrijstalen trappartij en daar bevindt zich het grote centrale kantoor (ca. 60 m²) met kluis en een wand met vaste kasten. Op de verdieping zijn tevens diverse opslagruimtes gerealiseerd en hier bevindt zich ook de centrale verwarmingsketel. Een deel van de productiehallen en werkruimtes is geïsoleerd en verwarmd (ca. 200 m²) en voorzien van een tweetal eigen overheaddeuren. Het grootste deel van het bedrijfsgebouw bestaat uit een tweetal op het oog geschakelde productieruimtes. De grootste productieruimte van ca. 615 m² heeft een goothoogte van 4 meter en een nokhoogte van 7 meter, de kleine productieruimte van ca. 267 m² heeft een plat dak met een hoogte van 4 meter en is deels in 1997 aangebouwd. Beide productieruimtes zijn voorzien van een kraanbaan.

In de bedrijfsgebouwen was tot in het jaar 2009 een betonfabriek annex timmerfabriek gevestigd. Het bestemmingsplan voorziet hierin. Formeel geldt op deze locatie dat er bedrijven mogen zijn gevestigd die voldoen aan “milieu categorie I en II”. Een bestemming die ruimte laat voor een grote diversiteit aan activiteiten dus.

Het buitenterrein is voor ca. 2.300 m² verhard en voorzien van een omheining. Er is voldoende parkeer-, rangeer- en opslagruimte. Aan de achterzijde ligt een perceel van ca. 1,2 hectare weiland (zandgrond) inclusief enkele groenstroken/paden in noordelijke richting die in gebruik zijn bij de gemeente (oud pad) die in ruil daarvoor ondermeer de sloten schoon houdt.
?
Een aantal kenmerken op een rijtje:

Algemeen:

Vraagprijs € 785.000,00 kosten koper;

Aanvaarding in overleg;

Woning:

Woning met bedrijfsopstallen, bestaande bouw;

Betonnen vloeren (begane grond en verdieping);

Bouwjaar 1998;

Woning 210 m² en ca. 500 kuub;

5 kamers, 1 woonkeuken, 2 badkamers, verdeeld over 2 woonlagen;

Geïsoleerd en dubbel glas;

Verwarming door middel van centrale verwarming (Nefit Ecomline, HR);

Kunststof kozijnen, draaikiep ramen en rolluiken rondom;

Tuin voor en achter;

Stenen garage voor 3 auto’s en opslag;

Kadastraal bekend gemeente Marum, sectie C, nummer 9304;

Perceeloppervlakte 550 m².

Bedrijfsopstallen:


Bedrijfsgebouwen totaal BVO 1.250 m², waarvan ca. 160 m² kantoor- en verblijfsruimte;

Bestemming: industrie/ambacht, groothandel en detailhandel (mits ondergeschikt aan industrie/ambacht), milieucategorieën I en II;

Deels geïsoleerd en dubbel glas;

5 elektrisch bediende overheaddeuren , 2 van 3,5 meter hoog en 3 van 4,5 meter hoog;

Datalijnen aanwezig;

Verwarming door middel van centrale verwarming (Remeha Avanta 28C, HR, 2009);

Kadastraal bekend gemeente Marum, sectie B, nummers 7737, 9305 en 9358;

Perceeloppervlakte 14.270 m².


Kenmerken
Soort:
Loods, Kantoorruimte, Opslagruimte, Bedrijfsruimte, Overige
Ligging:
De Wilp
Adres:
Meester Nennstiehlweg 59
Postcode:
9367 PD
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
785000 kk

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
De Wilp
Prijs:
€ 785000 kk
Meer informatie via
Atrust Vastgoedbemiddeling
0655-793929


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio