H0399. Restaurant in centrum stad, Overijssel

DISCRET Nederland (2946x bekeken)

Omschrijving
Objectkenmerk: H0399
Soort object: Restaurant
Regio: Overijssel
Vraagprijs inv. & g.w.: €.315.000,-
Huurprijs pand: €.2.900,- p.m. excl. BTW

Omschrijving: In het centrum van een mooie stad in Overijssel is ter overname een reeds vele jaren zeer bekend staand restaurant met een tweetal zalen en gezellige bar. Het bedrijf is van het type hoger niveau met toch zeer betaalbare prijzen. De inrichting is zeer bijzonder in een statig pand met hoge kamers en nog aangekleed zoals het er 100 jaar geleden ook uitzag toen de elite dit etablissement bezocht. De eigenaar wil het na vele jaren van exploitatie nu verkopen wegens leeftijd en geen opvolging. Door de jaren heen heeft het bedrijf altijd een zeer goede omzet gehad van gemiddeld ca. €.600.00,- per jaar. De zalen worden veelvuldig gebruikt door o.a. Lions, Rotary, Businessclubs enz. waarvan ook voor het restaurant profiteert door vele gasten van deze clubs. De keuken in het bedrijf is nog recent nagenoeg geheel vernieuwd. Het is dan ook duidelijk geen oubollige zaak maar juist een bedrijf in stijl met grootse allures en toch die aangename sfeer.

Indeling: Entree, ruime zit- / eetgelegenheid met bar, fraaie toiletgroep, ruime keuken, binnenplaats t.b.v. de rokers, twee zalen voor resp. 30 en 80 personen, mooi restaurant met 50 zitplaatsen.

Terras: Aan de voorzijde bevindt zich het terras met 80 stoelen.

Parkeerruimte: Zowel voor de deur als in de omgeving zijn vele parkeerplaatsen en -garages voor overdag betaald en na 20.00 uur vrij parkeren.

Bijzonderheden: In de nabije toekomst wordt t.o. het bedrijf een groot pand vernieuwd en komt een stedelijke publiekstrekker zich vestigen.

EEN BIJZONDER BEDRIJF MET GROOTSE ALLURES !!

Kijk voor meer informatie ook op www.hbc-horeca.nl of bel: 0571-290690.

Disclaimer Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.


Kenmerken
Soort:
Overige
Ligging:
Overijssel
Adres:
Discretie
Postcode:
DISCRET
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
€.315.000,-

Soort:
Overige
Plaats:
Nederland
Prijs:
€.315.000,-
Meer informatie via
HBC-Horecamakelaardij
0571-290690


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio