Kantoor, Wormerveer (Zaanstad, NH)

1521 PV Wormerveer (Zaanstad, NH) (3989x bekeken)

Omschrijving

info op 06- 51148866 of maartenvandelftwesterhof@hotmail.com. Op bedrijventerrein het Noorderveld, vindt u op de 2e verdieping een mooie kantoorruimte van circa 45 m² welk voorzien is van een toiletgroep, keukenblok, centrale verwarming en een aansluiting voor telefoon/internet.

Het kantoor is recentelijk gerenoveerd en ziet er keurig uit. Prijzen zijn excl BTW, gas, licht en water. Borg 3 maanden. Huurcontract vanaf 6 mnd is mogelijk in plaats van de 5 jaar die normaal is in de branche!

Gegevens over financiele historie niet nodig! Vestigings adres mogelijk

De Witte Paardweg is goed bereikbaar, op slechts 25 km van Amsterdam, dicht bij de A8 gelegen en op 1 km afstand van Wormerveer.

Er zijn bij het gebouw voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Op het keurig verzorgde bedrijventerrein vindt u tevens een groot aantal winkels, bouwmarkten en andere relevante faciliteiten.

Trefwoorden: bedrijfsruimte huren te huur kantoor huren kantoor te huur zaandam wormer wormerland krommenie zaanstad zaanstreek beverwijk heemskerk purmerend beverwijk uitgeest zaandam wormer wormerland krommenie zaanstad beverwijk heemskerk purmerend beverwijk uitgeest, kantoor, startende ondernemer, ZZP ZZP'er

 
Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Wormerveer (Zaanstad, NH)
Adres:
Witte Paardweg 58
Postcode:
1521 PV
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
350,- p/m
Bouwjaar:
2000

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Wormerveer
Prijs:
€ 350,- p/m
Meer informatie via
Liddo O/G
0651148866

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio