Kantoorpand, Rijksweg A16, Breda (Breda, NB)

4822 NH Breda (Breda, NB) (3033x bekeken)

Omschrijving
Kantoorruimtes te Huur: De Hoge Mosten 16 - Breda

Binnen dit kantoorconcept genaamd FlexOffiZ Breda zijn verschillende typen kantoorruimten beschikbaar. Het is mogelijk om zowel werkplekken of flexplekken alsmede kantoorunits of een kantoor op maat te huren. Dit biedt kansen voor de startende ondernemers wat betreft kantoorruimte maar ook voor de middelgrote en grote bedrijven. Bij de grotere kantoren op maat biedt SKEPP online u een gratis interieurontwerp aan.

Hier kantoorruimte huren?

Voor welk kantoortype u ook kiest, de basisprijs is voor elke kantoorruimte hetzelfde. Namelijk €275,- per werkplek per maand. Deze prijs is inclusief servicekosten en de vele services die het kantoorpand te bieden heeft. Wanneer u een bedrijf heeft met 20 personen betaalt u dus in principe 20*€275,- per maand. Echter, huur blijft onderhandelbaar. Dit is afhankelijk van de lengte dat u kantoorruimte wilt gaan huren en de hoeveelheid kantoorruimte die u wilt afnemen. Wilt u daarover meer informatie? Neem dan contact op met één van de vastgoedconsultants van SKEPP online.

Natuurlijk zijn er ook optionele services die u zou kunnen inkopen bij de verhuurder. Denk hierbij aan secretariële of administratieve ondersteuning. Voor meer tips over het huren van kantoorruimte leest u het blog op SKEPP online.

Locatie & Bereikbaarheid van dit Kantoor

Dit business center maakt onderdeel uit van een groter kantorencomplex gelegen aan de Rijksweg A16 van Breda naar Rotterdam. Het betreft een zichtlocatie vanaf de autosnelweg. Naast het kantoor is een trein- en busstation gelegen (Prinsenbeek). Bij dit NS-station zijn gratis parkeervoorzieningen aanwezig. De buslijnen 2 en 216 stoppen tevens bij dit station.

Vanaf Rotterdam neemt u afslag 17 (Breda-Noord / Prinsenbeek) waarna u via de Backer en Ruebweg en de Westerhagelaan uitkomt bij het pand aan de Hoge Mosten. Richting het zuiden komt u al snel uit bij de afslag Breda-West waar de A16 en de A58 (richting Roosendaal) bij elkaar komen. In het noorden bereikt u snel knooppunt Zonzeel waar u de A59 richting Den Bosch neemt. De grens van België is gelegen op circa 17 minuten rijden met de auto.

Voorzieningen

De kantoorruimtes zijn 24/7 toegankelijk voor u als huurder. Verder is er in het hele pand natuurlijk draadloos internet aanwezig.

In de directe omgeving van dit kantoorpand is het Bastion Hotel gelegen. Ook zijn er meerdere restaurants op loopafstand van dit kantoor gelegen (zowel Hollands als Aziatisch). De supermarkt ligt om de hoek. Tot slot is er in de buurt de mogelijkheid om te bowlen en gezellig wat te drinken.

SKEPP online is de kantoorbemiddelaar van FlexOffiZ Breda. De eerste contacten zullen daarom via SKEPP online verlopen. Daarvoor belt u 085 – 877 05 19 of u vraagt direct een vrijblijvende en altijd geheel kosteloze bezichtiging aan via de button ‘Vrijblijvend Bezichtigen’.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Breda (Breda, NB)
Adres:
De Hoge Mosten 16-24
Postcode:
4822 NH
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
275

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Breda
Prijs:
€ 275
Meer informatie via
SKEPP online
0858770519


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio