ID: 2212 Kitty’s Corner

2563 ZH Den Haag (Den Haag, ZH) (49x bekeken)

Omschrijving

Dit leuke Mediterrane buurtrestaurant is gevestigd in een opvallende hoekpand met rondom veel terrasmogelijkheden. Er schijnt altijd wel ergens de zon! 

In de zaak vind u een kleine, maar complete keuken, een ruime bar en gezellige tafeltjes, die allemaal langs het raam zijn gesitueerd. Er zijn diverse mogelijkheden voor de overname, als (eet)café of (buurt)restaurant met afhalen -en bezorgen, maar ook als lunchroom/ dagzaak. De zaak heeft een Categorie 2 vergunning wat inhoudt dat deze tot laat geopend mag zijn, doordeweeks tot 1:30 uur en in het weekend tot 2:30 uur. In het verleden is het jarenlang een café geweest.         

Kitty’s Corner is gelegen aan de Valkenboslaan, tussen de Regentesselaan en de Beeklaan in het leuke Regentessekwartier in Den Haag. In 2020 is deze zaak nog behoorlijk opgeknapt met o.a. een nieuwe luchtafzuiging met filter en een “doorkijk” vanuit de zaak naar de keuken.   

Wij zijn op zoek naar een geschikte overnamekandidaat die deze zaak voortzet of een geheel nieuwe formule start. Voor meer informatie of een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen via info@vds-horeca.nl of 070- 3306687 
Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
Kitty’s Corner is gelegen aan de Valkenboslaan, tussen de Regentesselaan en de Beeklaan in het leuke
Adres:
Valkenboslaan 23
Postcode:
2563 ZH
Huur/koop:
Prijs:
39500,00

Soort:
Horecapand
Plaats:
Den Haag
Prijs:
€ 39500,00
Meer informatie via
VDS Horeca Makelaars
0703306687


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio