ID: 1591 Cafetaria 't Pleintje

2265 AC Leidschendam (Leidschendam-Voorburg, ZH) (47x bekeken)

Omschrijving

Deze snackbar met afhaal –en bezorg is gelegen in een hoekpand aan het Damplein in het oude centrum van Leidschendam. De zaak heeft al ruim 30 (!!) jaar dezelfde eigenaar. In de loop der jaren heeft de zaak een vaste klantenkring opgebouwd van bewoners uit de buurt die de snacks komen afhalen, maar zeker ook van vaste gasten die in het zitgedeelte maaltijden en dranken nuttigen. Verder is er recent geïnvesteerd in het bezorgen van maaltijden en snacks door het aanschaffen van een bezorgscooter -en fiets.  De totale horecaruimte omvat in totaal circa 90m².  

In het oude centrum van Leidschendam is veel aan de hand. Rondom het cafetaria is er veel nieuwbouw gekomen en om de hoek is de passantenhaven waar zeker zomers veel bootjes aanmeren en overnachten. De huur is met circa € 1.400,= laag te noemen. De omzet is al jaren stabiel en er is voldoende winst.    


Omdat de huidige eigenaren andere toekomstplannen hebben zijn wij op zoek naar een horeca ondernemers of ondernemers (echt)paar die deze zaak op korte termijn wil overnemen. 


Nadere informatie: Robert van der Starre, robert@vds-horeca.nl  of  070- 330 66 87.


Bezichtigingen op afspraak Wij verzoeken u alleen te reageren indien u in het bezit bent van een aantoonbaar eigen vermogen, welke u in staat stelt een mogelijke overname te realiseren 
Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
Centrum Leidschendam
Adres:
Damplein 17
Postcode:
2265 AC
Huur/koop:
Prijs:
98500,00

Soort:
Horecapand
Plaats:
Leidschendam
Prijs:
€ 98500,00
Meer informatie via
VDS Horeca Makelaars
0703306687


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio