Nijverheidsweg 12

5705Bn Helmond (Helmond, NB) (33x bekeken)

Omschrijving

Het te huur aangeboden object betreft een op de begane grond gesitueerde winkelruimte/showroom gelegen aan de Nijverheidsweg 12 te Helmond.
De ruimte is thans in gebruik bij De Keukenhal.

De winkelruimte maakt deel uit van een winkelconcentratie PDV – Nijverheidsweg te Helmond. In het complex zijn gehuisvest Beter Bed, Nelemans Stofferingen en Woninginrichting, Leen Bakker, en Kas20. In de directe nabijheid zijn daarnaast Pronto Wonen Sleepworld en Profijt Meubel gevestigd.

BESTEMMING:
Volgens het bestemmingsplan is de bestemming “bedrijventerrein”. Voor deze locatie geldt een ontheffing waarbij detailhandel in meubelen en woninginrichting is toegestaan. Voor de precieze inhoud van het bestemmingsplan verwijzen wij u graag naar de gemeente Helmond.

Het gehuurde bestaat uit een casco winkelunit. Het object zal worden opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:

– toiletten,
– pantry,
– verlaagd plafond met inbouwverlichting,
– airco/verwarmingsunits,
– meterkast met aansluitingen gas, water/elektra.

De thans aanwezige vloerafwerking alsmede de zogenaamde sfeerhoeken kunnen in overleg met de nieuwe gebruiker gehandhaafd dan wel verwijderd worden.

SERVICEKOSTEN EN SERVICES:
Ten behoeve van door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten is een voorschotbedrag van € 50,- per maand ex BTW van toepassing. Verrekening vindt plaats op basis van werkelijk gemaakte kosten.

De diensten betreffen:
– tuinonderhoud,
– schoonhouden van het dak en hemelwaterafvoeren.

BEREIKBAARHEID / BEVOORRADING:
De bereikbaarheid is zeer goed te noemen. Het object is op korte afstand gelegen van de N270. Dit is de doorgaande weg van Helmond naar Eindhoven en van Helmond naar Noord Limburg.

Bevoorrading geschiedt aan de achterzijde middels de aanwezige expeditiestraat.

PARKEREN:
Rondom het object zijn voldoende openbare parkeervoorzieningen voorhanden.

HUURTERMIJN, VERLENGING EN OPZEGGING:
Een huurtermijn bedraagt bij voorkeur 5 jaar, waarbij sprake is van een verlenging van telkens 5 jaar. Een opzegging is 12 maanden voorafgaand.

HUURPRIJSAANPASSING:
De huurprijs zal jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) worden aangepast.

BTW:
Uitgangspunt van huur en verhuur vormt een zogenaamde met BTW belaste levering. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd. De huurverplichting moet worden voldaan per vooruitbetaling per maand.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting.

MODEL HUUROVEREENKOMST:
Uitgangspunt is een standaard ROZ- huurovereenkomst ( Raad voor Onroerende Zaken). Daarbij kunnen een aantal specifieke object gebonden aanvullingen van toepassing zijn.

AANVAARDING:
In overleg. Op korte termijn mogelijk.
Kenmerken
Soort:
Showroom, Winkelruimte
Ligging:
aan drukke weg / woonboulevard
Adres:
Nijverheidsweg 12
Postcode:
5705Bn
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
€ 43.000,- p/j ex BTW

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Helmond
Prijs:
€ 43.000,- p…
Meer informatie via
Kolsteren Bedrijfshuisvesting
0495-588111


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio