ID: 4204 Paviljoen tegenover het Vredespaleis

2517 KS Den Haag (Den Haag, ZH) (32x bekeken)

Omschrijving

Ontdek dit prachtige turn-key paviljoen, volledig vernieuwd en ingericht in 2021, met de mogelijkheden die het biedt voor een succesvolle ontbijt, lunch- en borrellocatie. Met een ruim, zonovergoten terras en een strategische ligging waar veel fietsers, wandelaars en toeristen passeren, ben je verzekerd van een bruisende en winstgevende onderneming.

Bij binnenkomst word je meteen verwelkomd door de eigentijdse en sfeervolle ambiance die het paviljoen uitstraalt. De praktische keuken is volledig uitgerust en heeft bovendien een ruime opslag voor al je benodigdheden, zodat je altijd goed georganiseerd bent.

Met het ruime zonnige terras als jouw troef, bied je jouw gasten de ideale plek om te genieten van de buitenlucht terwijl ze verwend worden met heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes. Of het nu gaat om een ontspannen lunch in de zon of een gezellige borrel in de avond, jouw paviljoen zal de plek zijn waar mensen samenkomen om te ontspannen en te genieten.

De ligging is absoluut fantastisch! Gelegen aan een route waar veel fietsers, wandelaars en toeristen passeren, ben je verzekerd van een constante stroom van potentiële klanten. Profiteer van dit unieke voordeel en maak van jouw paviljoen de bestemming bij uitstek voor zowel lokale bewoners als bezoekers van buitenaf.

Dit is dé kans om een succesvolle onderneming op te bouwen in de horeca. Begin deze zomer meteen en maak gebruik van de groeiende vraag naar ontspanning en gastvrijheid. Het vernieuwde paviljoen staat voor je klaar om jouw droom werkelijkheid te maken!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de makelaar. Christiaan Spoel, info@vds-horeca.nl of telefonisch 070-3306687.

 
Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
Tegenover het Vredespaleis
Adres:
Scheveningseweg 23
Postcode:
2517 KS
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
195000,00

Soort:
Horecapand
Plaats:
Den Haag
Prijs:
€ 195000,00
Meer informatie via
VDS Horeca Makelaars
0703306687


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio