ID: 4199 TER OVERNAME: Lunchroom met hotelkamers i…

2596 BA Den Haag (Den Haag, ZH) (27x bekeken)

Omschrijving

Dit prachtige horecabedrijf is in 2019 volledig gerenoveerd en nieuw ingericht. Op de begane grond bevindt zich de lunchroom en op de eerste etage zijn er 3 hotelkamers. 

De lunchroom heeft circa 35 zitplaatsen verdeeld over lage en hoge tafels. Voor de deur is er een mooi terras aanwezig welke plaats biedt aan circa 20 personen. Het terras is voorzien van heaters. De keuken bevindt zich in de kelder en voorzien van professionele afzuiging en alle benodigde apparatuur. Tevens is er ook een inloopkoelcel en inloopvriezer aanwezig.De hoogwaardige toilettengroep bevinden zich ook beneden.De bar is praktisch ingedeeld en voorzien van veel koelruimte. Er staat een professioneel 2 groeps espressomachine en een grote oven. 

Hotel
De 3 hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien. Elke kamer heeft een flat-screen televisie, eigen badkamer en kledingkast. De prachtige suite is een loft verdeeld over 2 gedeeltes met een eigen zitgedeelte. De sfeer van de hotelkamers i s luxe met een persoonlijke touch.

 

Ligging en omgeving
De Halstraat is gelegen midden in het centrum van Den Haag. Omringd door diverse musea, gezellige horeca, flagship-stores en boetiekjes is er voor ieder wat wils. De hofstad staat hoog aangeschreven bij toeristen en de verscheidende attracties bevinden zich dan ook op loopafstand. Door de centrale ligging is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer uitstekend. Elke donderdag is er koopavond in de binnenstad en iedere zondag is er koopzondag
Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
Centrum Den Haag
Adres:
Benoordenhoutseweg 23
Postcode:
2596 BA
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
0

Soort:
Horecapand
Plaats:
Den Haag
Prijs:
 
Meer informatie via
VDS Horeca Makelaars
0703306687


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio