Winkelcentrum Woensel 123

5625ag Eindhoven (Eindhoven, NB) (26x bekeken)

Omschrijving

Het te huur/te koop aangeboden object betreft een winkelruimte gelegen te Winkelcentrum Woensel 123 te Eindhoven.

De winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 50 m² en heeft een frontbreedte van ca. 6 m¹.

Winkelcentrum Woensel is het stadsdeelcentrum van het Eindhovens stadsdeel Woensel.
Het is na het centrum het tweede winkelhart van Eindhoven. Het winkelcentrum afficheert zich thans als "stad naast de deur".

In de nabije toekomst zal er sprake zijn van een grootschalige herontwikkeling van een deel van het winkelcentrum en het gebied daaromheen. Er zal sprake zijn van een compacter winkelcentrum met een gevarieerd aanbod, meer groen en betere verbinding met de omliggende wijken. Hierdoor zal het winkelcentrum weer klaar zijn voor de toekomst.

Kadastrale gegevens:
Woensel
Sectie L
Nummer 4939 A 221

VOORZIENINGEN:
Het gehuurde bestaat uit een casco winkelunit. Het object zal worden opgeleverd in de huidige staat, inclusief de navolgende voorzieningen:

- toilet/pantry,
- meterkast met aansluitingen gas, water/elektra,
- CV installatie.

SERVICEKOSTEN EN SERVICES:
Het object beschikt over een eigen aansluiting voor gas, water en elektra. De kosten hiervan zijn rechtstreeks door huurder te voldoen.

Ten behoeve van door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten is een nader te bepalen voorschotbedrag van toepassing.

Huurder is verplicht lid te worden van de winkeliersvereniging.

Het object maakt onderdeel uit van een tweetal VvE’s waar koper verplicht lid van dient te worden. Hiervoor is een totaal voorschotbedrag van € 138,91 per maand van toepassing.

Voor de notariële overdracht zal een energielabel worden verstrekt.

BEREIKBAARHEID / BEVOORRADING:
Per OV
Hét HOV knooppunt van Eindhoven Noord, met buslijn-verbindingen met de rest van de stad ligt pal aan de overzijde van Winkelcentrum Woensel. Dit betekent dat hier veel passagiers instappen en overstappen.

Algemeen
Winkelcentrum Woensel is uitstekend bereikbaar, zowel met het eigen als openbaar vervoer.

PARKEREN:
Winkelcentrum Woensel beschikt over een parkeerterrein met circa 1.900 plaatsen.

HUURTERMIJN, VERLENGING EN OPZEGGING:
Een huurtermijn bedraagt bij voorkeur 5 jaar, waarbij sprake is van een verlenging van telkens 5 jaar. Een opzegging is 12 maanden voorafgaand.

HUURPRIJSAANPASSING:
De huurprijs zal jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) worden aangepast.

BTW:
Uitgangspunt van huur en verhuur vormt een zogenaamde met BTW belaste levering. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd. De huurverplichting moet worden voldaan per vooruitbetaling per maand.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting.

MODEL HUUROVEREENKOMST:
Uitgangspunt is een standaard ROZ- huurovereenkomst ( Raad voor Onroerende Zaken). Daarbij kunnen een aantal specifieke object gebonden aanvullingen van toepassing zijn.

AANVAARDING:
In overleg. Op korte termijn mogelijk.
Kenmerken
Soort:
Winkelruimte
Ligging:
in winkelcentrum
Adres:
Winkelcentrum Woensel 123
Postcode:
5625ag
Huur/koop:
Te huur / Te koop
Prijs:
€ 235.000,- k.k.

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Eindhoven
Prijs:
€ 235.000,- …
Meer informatie via
Kolsteren Bedrijfshuisvesting
0495-588111


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio