ID: 1584 Horecalocatie Dorpsstraat 108 Zoetermeerâ…

2712 AN Zoetermeer (Zoetermeer, ZH) (26x bekeken)

Omschrijving

Deze horeca locatie is gelegen in de Dorpsstraat in het oude centrum van Zoetermeer te midden van diverse nieuwe horecaformules. Momenteel is er een lunch -en dinerzaak gevestigd, maar met kleine aanpassingen is deze locatie ook uitstekend geschikt voor een andere horecaformule. De Dorpsstraat is het historisch winkelgebied van Zoetermeer (stad met 125.000 inwoners). Er zijn circa 100 winkels en 30 leuke horecabedrijven gevestigd, waaronder Hoogvliet supermarkt, Kruidvat, ’t Kaashuys, en sinds kort ook de beroemde banketbakkerij maison Kelder 


Het pand meet circa 115m² met een restaurantgedeelte, (half) open keuken, een dubbele toiletgroep en een opslagruimte. Aan de voorzijde van het pand is er een mogelijkheid voor een terras met circa 40 zitplaatsen welke gelegen is aan de winkelstraat. Parkeren kan (gratis) op een groot parkeerterrein welke zeer dichtbij is gelegen. Het pand is al heel lang in gebruik als horeca. In het verleden zat hier het Soetermeersch Koffiehuys, gevolgd door brasserie Zoetermeer. 

Voor de juiste huurder is verhuurder bereid tot het geven van een huurkorting of een instaphuur. De bekendheid, gunstige huurcondities en lage overnamesom maken deze locatie extra interessant. Het pand is op korte termijn beschikbaar. 

Is uw interesse gewekt? Neem dan snel contact op via info@vds-horeca.nl of 070-330 66 87

 
Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
Oude centrum Zoetermeer
Adres:
Dorpsstraat 108
Postcode:
2712 AN
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
0

Soort:
Horecapand
Plaats:
Zoetermeer
Prijs:
 
Meer informatie via
VDS Horeca Makelaars
0703306687


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio