ID 2184 Lunchroom aan de Prinsestraat

2513 CB Den Haag (Den Haag, ZH) (33x bekeken)

Omschrijving

Vraagprijs goodwill/inventaris: Op aanvraag

De populaire Prinsestraat is gelegen in de wijk Hofkwartier. Deze wijk staat bekend om z’n kleine boetieks, galeries en een diversiteit aan horeca. Veel bekende concepten zijn hier gevestigd of zijn op zoek naar een locatie in een van de straten van het Hofkwartier. Deze wijk wordt niet alleen veel bezocht door locals, maar ook door de vele toeristen die deze wijk weten te vinden door de vermeldingen in de toeristenboekjes. 

De ingang van Confetti ligt in de Prinsestraat, maar het leuke van dit object is dat het pand in een L- vorm is met een raampartij aan de Molenstraat. Het terras van Confetti ligt aan de Prinsestraat en staat in het hoogseizoen de hele dag de zon in de zon.

Confetti is een lunchroom die in de loop van de jaren veel bekendheid heeft gekregen. De eigenaresse heeft met veel plezier Confetti opgebouwd tot wat het nu is. De reden van verkoop is dat ze op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Graag zou de eigenaresse het stokje willen overdragen aan iemand die eenzelfde concept wil voortzetten, maar uiteraard behoort een ander concept ook tot de mogelijkheden. De openingstijden zijn nu alleen overdag, dit kan worden uitgebreid naar de avond tot 23.00uur. 
Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
Aan de Prinsestraat in het Hofkwartier
Adres:
Prinsestraat 63
Postcode:
2513 CB
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
0

Soort:
Horecapand
Plaats:
Den Haag
Prijs:
 
Meer informatie via
VDS Horeca Makelaars
0703306687


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio