Te huur kantoorruimte in Goes

4462HC Goes (Goes, Z) (1000x bekeken)

Omschrijving

Te huur kantoorruimte in Goes

Deze moderne en representative kantoorruimte met eigen parkeerplaatsen is gelegen op een zichtlocatie op bedrijventerrein de Poel II in Goes, centraal gelegen in Zeeland. Of u nu een gevestigde onderneming of juist een start-up bent, deze kantoorruimte in Goes biedt u vele mogelijkheden om uw zakelijke doelen te bereiken.

Indeling
Een ruime gezamenlijke entree met trap naar de 1e verdieping met eigen toegangsdeur tot het kantoor. Open kantoorruimte met vloerbedekking, veel lichtinval, vloerbedekking, moderne led-verlichting, luxe pantry, toiletruimte, berg-/archiefruimte. Trap naar 2e verdieping met kantoor-/vergaderruimte met vloerbedekking, moderne led-verlichting en berg-/serverruimte, vloerverwarming en airconditioning. Totale oppervlakte eerste en tweede verdieping is ca. 130 m2. Voorzien van ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.


Ligging en bereikbaarheid
De kantoorruimte is centraal gelegen op het bedrijventerrein De Poel II, direct grenzend aan en uitkijkend op de Nansenbaan. Deze weg vormt de belangrijkste ontsluitingsweg van dit bedrijventerrein en loopt vanaf de Anthony Fokkerstraat naar de ’s-Gravenpolderseweg waardoor de locatie aan twee zijden goed ontsloten is. Het bedrijventerrein is goed bereikbaar en gelegen tussen de rijkswegen A-58 (Vlissingen-Breda) en A-256 (Goes-Zierikzee-Rotterdam). Via de A-58 is ook de verbinding naar de Westerscheldetunnel uitstekend waardoor Zeeuws-Vlaanderen en België binnen handbereik zijn.

Huurprijs
Kale huurprijs € n.o.t.k. excl. BTW per maand, servicekosten n.t.b. excl. BTW per maand (o.a. incl. energiekosten gas, water en elektra)

Voor vragen of maken van een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging om zelf te ervaren wat deze kantoorruimte voor u kan betekenen, kunt u contact met ons opnemen via email naar tehuur@nansenhoek.nl of telefonisch 0113 - 890 944

#tehuur #goes #bedrijfsruimte #kantoorruimte #bedrijfsruimte




Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Bedrijventerrein de Poel II
Adres:
Smithweg 1-01
Postcode:
4462HC
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
n.o.t.k.
Bouwjaar:
2010

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Goes
Prijs:
€ n.o.t.k.
Meer informatie via
Nansenhoek Beheer BV

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio