ID 1570 Saladebar/ pokebowl/ bubbletea in centrum …

2611CM Delft (Delft, ZH) (72x bekeken)

Omschrijving

Deze lunchroom/ dagzaak is gelegen op een TOP A-1 locatie in hartje centrum van Delft op steenworp afstand van de Markt, de Grote Kerk en het stadhuis. Dit is een zeer drukke locatie te midden van winkels en diverse andere horecabedrijven. Twee keer in de week een drukbezochte markt voor de deur.

Jaarlijks wordt Delft bezocht door ruim 1 miljoen toeristen. Verder studeren er vele duizenden studenten aan de Delftse TU en heeft de stad Delft ruim 100.000 inwoners.  

 De huidige huurder is een saladebar met verkoop van maaltijdsalades en pokebowls. Hij heeft de zaak in 2021 nog een hele opfrisbeurt gegeven. Door omstandigheden is de zaak nu helaas gesloten. Dit biedt echter volop kansen voor een ondernemer die met weinig personeel een lunchroom/ saladebar/ pokebowl/ ijssalon/ bubbletea of koffiebar wil beginnen. In de keuken staat een pizza-oven dus een kleine pizzeria of take-away -of bezorgdienst kan hier ook zonder extra investering worden gestart.  

 In totaal biedt deze charmante zaak binnen 12 zitplaatsen. Verder is er een terras met plaats voor nog eens 12 stoelen.   

 De huidige ondernemer heeft andere toekomstplannen en biedt daarom zijn leuke zaak nu te koop aan voor een scherpe overname vraagprijs.   

Voor meer informatie of een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met Robert van der Starre, info@vds-horeca.nl of 070- 330 66 87.
Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
Centrum Delft
Adres:
Brabantse Turfmarkt 59
Postcode:
2611CM
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
35000.00

Soort:
Horecapand
Plaats:
Delft
Prijs:
€ 35000.00
Meer informatie via
VDS Horeca Makelaars
0703306687


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio