ID 2169 Charmant restaurant in Buurtschap 2005

2514BH Den Haag (Den Haag, ZH) (156x bekeken)

Omschrijving

Aan een van de mooiste grachten van Den Haag, in het Buurtschap 2005, ligt deze karakteristieke onderneming. De Denneweg en het Lange Voorhout met het Hotel des Indes liggen om de hoek.

Julieta is gelegen aan de Hooikade met een zonnig terras aan de gracht. Voor de deur van Julieta, aan de gracht, is een aanlegsteiger geplaatst voor diverse vaarten.

Het pand heeft nog veel elementen uit het verleden behouden. Zoals de ‘oude’ balken aan het plafond, de prachtige glas in loodramen, de ronde bogen en de openslaande deuren.

Julieta is alleen in de avonduren geopend. Een nieuwe ondernemer kan de deuren openen 7 dagen in de week van ‘s ochtends 07.00uur tot ‘s avonds laat. Er is een vergunning categorie 2 afgegeven.

Buurtschap 2005 is een vanouds bekende wijk in Den Haag voor het kopen en verkopen van Antiek en kunst. Nu is de wijk vooral populair door het diverse aanbod aan horeca en winkels.

Daarnaast kent deze wijk ook nog een aantal populaire trekpleisters zoals het Lange Voorhout, het Escher museum, Pulchri Studio en hotel Des Indes.

Kortom, een mooie locatie die startklaar is maar ook veel mogelijkheden biedt voor verschillende horecaconcepten en ideaal om met z’n tweetjes te runnen! 

 
Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
In het charmante in Buurtschap 2005
Adres:
Hooikade 14a
Postcode:
2514BH
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
15.000,00

Soort:
Horecapand
Plaats:
Den Haag
Prijs:
€ 15.000,00
Meer informatie via
VDS Horeca Makelaars
0703306687


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio