Woning met bedrijvigheid centrum Haarlem

2011TJ Haarlem (Haarlem, NH) (82x bekeken)

Omschrijving

 

In het hartje centrum van Haarlem staat dit prachtige (monumentale) woonhuis met eventueel bedrijvigheid op de begane grond.

Dit historische stadspand is gebouwd in de 18e eeuw en heeft een prachtige, kenmerkende klokgevel. Woon-/werkcombinatie: Karakteristieke en unieke woning met een mogelijkheid voor woon-/werkcombinatie welke volop mogelijkheden biedt. U heeft de mogelijkheid om de woning volledig als woonruimte in te richten en te gebruiken. Liever een combinatie van wonen en werken onder één dak? Dat kan! U heeft tal van mogelijkheden. Denk hierbij aan het gebruik als kantoorruimte, atelier, praktijkruimte, detailhandel, klein horeca (bestemmingsomschrijving 'gemengd 2'). Over de buurt: Deze unieke woning is gelegen in een gezellige, autoluwe straat in één van de zeven gouden straatjes in het centrum van Haarlem. Dat betekent dat je hier vrijwel alle denkbare voorzieningen op loopafstand kunt vinden, zoals de supermarkt, een grote hoeveelheid winkels, cafés en restaurants, maar ook vele culturele voorzieningen zoals musea en muziekpodia. Een speeltuin bevindt zich niet ver van de woning, en uiteraard kunt u hier dagelijks genieten van fraaie architectuur, de hofjes, markten, bioscoop en nog veel meer. Scholen en Kinderopvang zijn allemaal op loop- of korte fietsafstand. Het strand en de duinen zijn per fiets uitstekend bereikbaar. Zowel de bushalte als het NS-station bevinden zich op loopafstand.

Een bezichtiging plannen: Wil je deze woning bezichtigen maak dan snel een afspraak. Een bod uitbrengen: De vermelde prijs is een richtprijs! Wij verkopen alle woningen via ons transparante en eerlijke online biedplatform, een bod doe je dan ook via onze website. De uiteindelijke koper betaalt een bedrag aan veilingfee. Meer informatie over de werkwijze van de biedingsprocedure vindt je op onze website.

Indeling van de woning:

Begane grond: Moderne open keuken met diverse inbouwapparatuur en gedeeltelijk ingericht als een uitnodigende winkelruimte maar door de gemengde bestemming is de hele ruimte ook te gebruiken als b.v. een riante sfeervolle woonkeuken, atelier of kantoor. In de aanbouw achter bevindt zich het een toilet en de was-/bergruimte.

1e verdieping: Knusse zeer ruime woonkamer met de lage, karakteristieke ramen en toegang tot het dakterras. Het stookkanaal is nog aanwezig waardoor een houtkachel of gashaard (gasaansluiting is aanwezig) eenvoudig te installeren is. 2e verdieping: Ruime, dankzij een daklichtkoepel zeer lichte overloop met een grote slaapkamer aan achterkant, kleinere slaapkamer aan de voorkant en een badkamer, voorzien van een daglichtkoepel, douche, wastafel en toilet. Het is mogelijk om via de overloop een toegang tot het platte dak te maken en daar een ruim dakterras te realiseren.

Bijzonderheden: • Woonoppervlakte ca. 100 m2 • Energielabel E • Parkeren met parkeervergunning • Bestemming: Gemengd-2 • Grotendeels v.v. dubbel glas • Buitenschilderwerk is in augustus 2021 uitgevoerd • Combinatie van wonen en werken mogelijk • Ligging op loopafstand van openbaar vervoer, winkels en horeca • Het realiseren van een ruim dakterras behoort tot de mogelijkheden •

Ondanks de goede staat van onderhoud en de kwaliteit van de woning, zal in de koopovereenkomst op basis van het bouwjaar, een ouderdom- en materialenclausule worden opgenomen • Verkoper behoudt zich het recht voor tot gunnen • Verkoper behoudt zich het recht voor de verkooptermijn aan te passen, eerder te stoppen bij een passend voorstel en te verlengen indien hij dit wenselijk acht voor het verkoopproces • Overdracht bij projectnotaris verkoper • Aanvaarding in overleg •

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Kopers zijn in de gelegenheid om deze na te (laten) meten. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.
Kenmerken
Soort:
Overige
Ligging:
Centrum Haarlem
Adres:
Zijlstraat 5
Postcode:
2011TJ
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
625000
Bouwjaar:
1760

Soort:
Overige
Plaats:
Haarlem
Prijs:
€ 625000
Meer informatie via
Sculler
0630230414


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio