ID: 1531 Restaurant in Delft

2611 WG Delft (Delft, ZH) (448x bekeken)

Omschrijving

Dit zeer bekende restaurant met groot terras is gelegen op een A-1 locatie in het centrum van Delft, recht tegenover de bioscoop en het theater.

Het restaurant is ruim 10 jaar ontstaan uit het TV programma “Mijn Tent is top” waarbij de eigenaar samen met TV kok en presentator Herman de Blijker dit restaurant heeft ingericht. Inmiddels is de zaak ruim 10 jaar een begrip in de Delftse restaurantscene. Gevestigd in twee monumentale panden is Moodz een “eetcafé” met net dat beetje extra op de kaart, zoals fingerfoods en andere vernieuwende gerechten om je vingers bij af te likken. Moodz haalt de lekkerste gerechten uit verschillende landen en streken, waardoor de menukaart is geschikt voor een breed publiek.

Delft is een stad met rum 100.000 inwoners en kent een wereldwijde reputatie dankzij de relatie met Johannes Vermeer, Delftblauw aardewerk en het Koninklijk Huis. De universiteitsstad biedt rondvaarten over de grachten, musea, markten en een diversiteit aan horecagelegenheden. Bovendien wordt de stad normaal gesproken jaarlijks bezocht door vele tienduizenden toeristen uit binnen –en buitenland.

Parkeren kan in de grote ondergrondse parkeergarage vlak voor de deur van het restaurant.

De zaak meet 545m², verdeeld over 3 verdiepingen. In totaal telt het restaurant 100 zitplaatsen. Er is een groot terras, op het voorgelegen plein van in totaal 100 stoelen en een trendy buitenbar. De keuken inventaris is netjes onderhouden compleet.

Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren een omzet gehaald van 1 miljoen +.

De huidige eigenaar heeft na 10 jaar besloten om zijn restaurant te koop aan te bieden.

Een opvolgend ondernemer die in dezelfde formule verder gaat kan een gegarandeerde goede boterham verdienen in dit restaurant, maar het pand is ook zeer geschikt voor andere concepten zoals spare- ribs, hamburgers, tapas, sushi of wereldkeukenrestaurant. Maar ook een switch naar sportsbar of grand café kan zeker leiden tot een succesvolle onderneming.

Een unieke kans voor een horeca ondernemer -of horecaconcern om een lopende zaak met hoge omzet over te nemen op een uitstekende locatie.

Vraagprijs Inv/Gw: € 395.000,-
Huurprijs: € 7.000,- per maand excl. BTW
Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
In het centrum van Delft
Adres:
Vesteplein 4
Postcode:
2611 WG
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
395000

Soort:
Horecapand
Plaats:
Delft
Prijs:
€ 395000
Meer informatie via
VDS Horeca Makelaars
0703306687


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio