ID: 4167 Restaurant gelegen aan het De Savornin Lo…

2566 AC Den Haag (Den Haag, ZH) (20x bekeken)

Omschrijving

Dit restaurant is gelegen pal naast de hoofdingang van het winkelcentrum De Savornin Lohman in Den Haag. Een fantastisch locatie in een goede buurt!  

Het huidige concept Italiaans met heerlijke pasta’s en traditionele pizza’s en is zeer bekend bij de buurtbewoners en daar buiten. Het restaurant biedt plaats aan circa 50 personen. Op de eerste verdieping bevinden zich de toiletten met aansluitend een zeer ruime opslag. Het is ook mogelijk om deze opslag bij het restaurant te betrekken als zijnde een vide, waar dan ook tafels en stoelen geplaatst kunnen worden. 

De zaak heeft een entree aan de straatkant en ook in het winkelcentrum. Aan beide kanten is er de mogelijkheid tot het plaatsen van een terras. In totaal is er ruimte voor circa 30 stoelen. 

Er is een categorie 2 vergunning aanwezig alsmede een vergunning voor het exploiteren van speelautomaten 

De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur en is praktisch ingedeeld. Het restaurant beschikt ook over een afhaalbalie en een thuisbezorgservice. 

Wilt u een restaurant beginnen aan de “langste laan van Europa” reageer dan snel en neem contact op met ons kantoor. Christiaan Spoel, info@vds-horeca.nl of 070-3306687 
Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
Naast de hoofdingang van het winkelcentrum De Savornin Lohman
Adres:
De Savornin Lohmanplein 12
Postcode:
2566 AC
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
Op aanvraag

Soort:
Horecapand
Plaats:
Den Haag
Prijs:
€ Op aanvraa…
Meer informatie via
VDS Horeca Makelaars
0703306687


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio