ID: 1553 Restaurant/Lunchroom/Afhaal- en bezorgdie…

1234 AB Leidschendam (Leidschendam-Voorburg, ZH) (358x bekeken)

Omschrijving

Dit restaurant bevindt zich in op een leuke locatie in het oude centrum van Leidschendam. Dit restaurant is bekend bij elke bewoner in de buurt, vele gasten komen hier al jaren. 


De Damlaan en het Damplein zijn weer het echte centrum van Leidschendam aan het worden. Er zijn diverse horecagelegenheden, een theater en andere winkels op de Damlaan. Verder is er een nieuwbouwgedeelte met een grote kledingwinkel, een viswinkel en diverse nieuwe koffie –en lunchconcepten. 


Na 10 jaar succesvol op deze locatie te hebben ondernomen zijn de eigenaren toe aan een nieuwe uitdaging. Daarom hebben zij besloten om de zaak te gaan verkopen. Dit restaurant is op dit moment 5 dagen per week geopend vanaf 16:30 uur. Uitbreiding van de openingsdagen –en tijden bijv. met een lunchfunctie behoort tot de mogelijkheden waardoor de omzet zeker nog zal kunnen stijgen!


Parkeren is gratis en kan in een ondergrondse parkeergarage, waar plaats is voor ongeveer 200 auto’s. In Leidschendam centrum en het Damcentrum wonen ruim 7000 mensen. Verder trekt Leidschendam steeds meer toeristen, zowel in de haven bij de Sluisjes als in de  nabij gelegen winkelcentrum Mall of the Netherlands. 

Vraagprijs inv/gw € 69.500,00


Het restaurant heeft een vloeroppervlakte van 102m2  en beschikt over een ruime keuken met achteringang. De maandelijkse huurlasten zijn € 2.138,- per maand (exclusief BTW). Bij overname zijn geen verplichtingen jegens personeel of leveranciers. Verder zijn er vele concepten mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een concept met spareribs/ hamburger, een tapas restaurant, een Franse bistro of Italiaanse lunchroom, maar zeker ook aan een afhaal- bezorgrestaurant. 
Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met Robert van der Starre, VDS Horecamakelaars, 070-3306687 of info@vds-horeca.nl.
Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
In het oude centrum van Leidschendam
Adres:
Discreet 1
Postcode:
1234 AB
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
69500

Soort:
Horecapand
Plaats:
Leidschendam
Prijs:
€ 69500
Meer informatie via
VDS Horeca Makelaars
0703306687


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio