ID: 1552 Nu in prijs verlaagd Adriaan Pauwstraat 5…

2242 LS Wassenaar (Wassenaar, ZH) (1195x bekeken)

Omschrijving

Het hoekpand aan de Adriaan Pauwstraat in Wassenaar in de buurt De Deijl kenmerkt zich door een goede- en zeer verzorgde uitstraling en goede staat van onderhoud. Het pand uit 1941 is gelegen op een ruim perceel (perceeloppervlakte 299 m²) bestaande uit een bedrijfsruimte op de begane grond en een bovengelegen 5-kamer bovenwoning (4 slaapkamers + 1 eet-/ woonkamer), hetgeen een combinatie van wonen en werken heel goed mogelijk maakt, maar ook wonen alleen.

Het hoekpand aan de Adriaan Pauwstraat in Wassenaar in de buurt De Deijl kenmerkt zich door een goede- en zeer verzorgde uitstraling en goede staat van onderhoud. Het pand uit 1941 is gelegen op een ruim perceel (perceeloppervlakte 299 m²) bestaande uit een bedrijfsruimte op de begane grond en een bovengelegen 5-kamer bovenwoning (4 slaapkamers + 1 eet-/ woonkamer), hetgeen een combinatie van wonen en werken heel goed mogelijk maakt, maar ook wonen alleen.

 


Het pand heeft veel buitenruimte met een externe berging, opstelplaatsen voor meerdere voertuigen op eigen terrein, een separate in-/uitgang van de bedrijfsruimte aan de achterzijde alsmede een carport.

 


De bedrijfsruimte op de begane grond heeft een aparte ingang op nummer 5 en de ingang van de woning ernaast bevindt zich op nummer 7. De bedrijfs- en woonruimte zijn niet kadastraal gesplitst.

 


Volgens het vigerende bestemmingsplan kan de begane grond als woonruimte in gebruik worden genomen waardoor het totale woonoppervlak op ca. 220 m2 uitkomt.

 


De bedrijfsruimte en de woning zijn intern met elkaar verbonden door middel van een doorgang op de begane grond vanuit de bedrijfsruimte naar de entree/ hal/ opgang naar de woning.

 


De aansluitingen voor gas, water, elektra en centrale verwarming van huisnummer 5 (de bedrijfsruimte) en huisnummer 7 (de woning) zijn volledig gesplitst.

 


De meterkasten voor beide bouwdelen bevinden zich aan weerszijden in de entree/ hal/ opgang naar de woning. Tevens bevindt zich hier ook een ruime inbouwkast welke als garderobe in gebruik is. De CV ketel van de bedrijfsruimte bevindt zich op de begane grond in de keuken en de CV ketel van de woning bevindt zich op de 3e etage (zolderverdieping) van de woning.

 


Bedrijfsruimte (huis nummer 5) tevens te gebruiken als woonruimte !

 


De bedrijfsruimte is jarenlang in gebruik geweest als Cafetaria onder de naam “t Tonnetje” (sinds 1993) en een begrip in de wijde omgeving. De ruimte is vooralsnog voorzien van alle apparatuur en inventaris en kan indien gewenst door een opvolgend eigenaar worden overgenomen.

Naast een restaurant-/ zitgedeelte met gescheiden toiletten bevindt zich achter het restaurant-/ zitgedeelte een ruim geoutilleerde keuken met werkbanken, koeling, vriezer en opslagruimte met een uitgang aan de achterzijde via een aparte poort t.b.v. bevoorrading. Een inventarislijst van de in de bedrijfsruimte aanwezige apparatuur/ inventaris ter overname is op verzoek te verkrijgen.

 


De ruimte op de begane grond omvat ca. 100 m2 met een afhaal gedeelte een zitgedeelte met 20 zitplaatsen Bovendien is er aan de voorzijde ruimte voor een gezellig terras met nog eens 16 zitplaatsen.

Naast het gebruik van de ruimte in de huidige vorm zijn ook de volgende mogelijkheden volgens het vigerende bestemmingsplan toegestaan t.w.:

a. ateliers;

b. bedrijven die behoren tot de categorie A van de in bijlage 3 bij deze regels opgenomen “Staat van functiemenging”;

c. dienstverlening;

d. kantoor zonder baliefunctie;

e. maatschappelijk met dien verstande dat alleen praktijkruimten zijn toegestaan;

f. wonen;

g. bij de bestemming behorende voorzieningen als: parkeervoorzieningen, erven, tuinen en toegangspaden.

 


Voor het gehele bestemmingsplan zie: ruimtelijkeplannen.nl

 


Woning (huis nummer 7)

 


Begane grond

Vanuit de entree/ hal komt met via een trapopgang op de overloop van de eerste verdieping welke toegang geeft tot een lichte ruime eet-/ woonkamer met een open keuken.

 


1e verdieping

Vanuit een deur in de keuken heeft men direct toegang tot een groot dakterras aan de achterzijde van het pand. In de hal op de eerste verdieping bevindt zich tevens een toilet en een slaapkamer aan de voorzijde welke momenteel in gebruik is als kantoor.

 


2e verdieping

Via een trap komt men op de overloop van de 2e verdieping waar zich aan de voorzijde 3 slaapkamers bevinden en aan de achterzijde een badkamer met douche, bad en toilet.

 


3e verdieping

Via een trap komt men vervolgens op de overloop van de 3e verdieping (zolderverdieping) waar zich de ontspanningsruimte-/ opslagruimte bevindt en tevens de locatie van de CV Ketel ten behoeve van de woning.

Het gebruiksoppervlak van de woning bedraagt volgens bijgevoegde meetstaat ca. 120 m2 GO.

 


Bijzonderheden

- Goed geïsoleerd huis (wanden, dubbel glas).

- Elektrische rolluiken op de 2e (slaap) verdieping.

- Airco in de Master Bedroom

- Horren rondom.

- 2 separate HR C.V.-combiketels.

- Woonoppervlakte 220 m2 + 8,7 m2 berging en carport.

- Inhoud 745 m3 bruto.

- Kavelgrootte 299 m2.

- Bouwjaar 1941.

- Er zijn geen kelders en er is geen optrekkend vocht bekend.

- Plafonds en vloeren zijn grotendeels geïsoleerd.

- Daken en kap in goede conditie en geïsoleerd, gerenoveerd/vervangen ca. 7 jaar geleden.

- Rustige buren en geen studentenwoning in de onmiddellijke nabijheid.

- Indien u de begane grond separaat wil verhuren/gebruiken zijn de aansluitingen voor gas, water, elektra en centrale verwarming van het woon- en werkgedeelte gesplitst.

 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Robert van der Starre, info@vds-horeca.nl of op tel.nr. 070 – 330 66 87




Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Bedrijfsruimte, Overige
Ligging:
Midden in het oude dorp van Wassenaar
Adres:
5 Adriaan Pauwstraat
Postcode:
2242 LS
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
705000,00

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Wassenaar
Prijs:
€ 705000,00
Meer informatie via
VDS Horeca Makelaars
0703306687


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio