ID: 4160 Restaurant in de Prinsestraat

2513 CD Den Haag (Den Haag, ZH) (305x bekeken)

Omschrijving

Eind 2017 hebben de eigenaren van dit prachtige restaurant de deuren geopend. Dit is niet zonder succes geweest want sinds de opening moet je hier al ruim van te voren reserveren. Het restaurant is  aan de Prinsestraat. Deze straat is inmiddels uitgegroeid tot een ware horecastraat van niveau; van bizar goede koffie tot sterwaardig culinaire hoogtepunten.


Het concept is modern, gastronomisch en eigentijds met Aziatische invloeden. De zaak is minimalistisch ingericht met prachtige designmeubelen en natuurlijke elementen. De bar en open keuken lopen in elkaar over en zijn tevens de centrale plek in het restaurant.

Het restaurant biedt plaats aan circa 20 personen. De marmeren bar en hoge tafel tegen het raam bieden nog eens plaats aan circa 10 personen. Deze variatie geeft de zaak een meer ongedwongen sfeer.

 


Achterin de zaak bevinden zich de bijzonder stijlvolle toiletten en garderobe.

Onder het restaurant bevind zich nog een grote kelder welke onder de hele zaak doorloopt. Je kan er net staan en dient nu als opslag en extra werkruimte. Ook treft u hier de wijnkelder, koelingen en personeelsruimte.


De Prinsestraat ligt in het historische Hofkwartier, pal achter de Torengarage waar men 24/7 de auto kan parkeren. De bereikbaarheid met het OV is ook prima. Op de Noordwal stopt tram 16. Het restaurant mag in de huidige vorm worden overgenomen, maar u mag uiteraard ook uw eigen concept hier starten. De zaak is mooi ingericht en kan met weinig middelen veranderd worden in een leuke Franse bistro, een hippe wijnbar of trendy lunchroom.

Bij serieuze interesse kunt u contact opnemen met ons kantoor en vragen naar Christiaan Spoel. info@vds-horeca.nl of telefonisch met 070-3306687.
Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
In het centrum van Den Haag
Adres:
Prinsestraat 36
Postcode:
2513 CD
Huur/koop:
Prijs:
100.000,00

Soort:
Horecapand
Plaats:
Den Haag
Prijs:
€ 100.000,00
Meer informatie via
VDS Horeca Makelaars
0703306687


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio