Te huur: Bedrijfsloods Kerkenbos

6546BA Nijmegen (Nijmegen, GL) (467x bekeken)

Omschrijving

Object

Op kantoren- en bedrijvenpark Kerkenbos is een multifunctionele bedrijfsruimte met bouwjaar 2021 te huur. De unit bestaat uit twee verdiepingen. De totale vloeroppervlakte is 153 m2 bestaande uit een vloeroppervlakte van 78 m2 en verdiepingsvloer van 75 m2. De unit heeft een toilet met wasbak met koud water.

Locatie

Het bedrijvenpark Kerkenbos onderscheidt zich in kwalitatief opzicht van andere bedrijvenparken door de ruimtelijke kwaliteit en de grote aandacht voor architectuur en groen. Veel hoogwaardige bedrijven in de sectoren industrie, handel en logistiek zijn reeds op deze terreinen gevestigd. Kerkenbos ligt centraal en goed bereikbaar nabij de Brabantse Poort, alsmede NS- en busstation Dukenburg. Tevens is het op loopafstand van Nijmeegse grootste overdekte winkelcentrum, Winkelcentrum Dukenburg, gelegen. Bereikbaarheid Per auto uitstekend bereikbaar via A73 (Venlo/Boxmeer/Köln), via N326/A326 en A50 (’s-Hertogenbosch/Apeldoorn/Arnhem), daardoor is er tevens een goede verbinding met het Ruhrgebied en de Randstad. Op circa 5 à 10 minuten loopafstand bevindt zich trein- en busstation Nijmegen Dukenburg, beiden met een rechtstreekse aansluiting op NS Station Nijmegen Centraal.

Parkeren

De unit beschikt over 2 eigen parkeerplaatsen.

Opleveringsniveau

  • Unit beschikt over een toilet met wasbak met kraantje en koud water
  • De vloerbelasting begane grond heeft een maximale vloerbelasting van 1500kg/m2
  • Unit heeft een elektrische roldeur
  • Boven de roldeur is ruimte voor een reclamebord
  • Vaste vurenhouten dichte steektrap met rubber antislipprofiel, incl. een handleuning aan de muurkant Langs de openzijde van het trapgat zit een vurenhouten spijlenhekwerk en zit in de grondverf
  • De verdiepingsvloer heeft een maximale vloerbelasting van 300 kg/m2

Bestemming

Categorie 1 t/m 3.1 volgens de staat van bedrijfsactiviteiten (model Nijmegen) Uitgezonderd detailhandel en garagebedrijven.

Huurtermijn

Vanaf medio oktober 2021. Betalingen De huur, servicekosten en de daarover verschuldigde BTW zullen per maand vooruit in rekening worden gebracht met een jaarlijkse huurprijsindexering.

Het huishoudelijk regelement VVE Kerkenbos Nijmegen is van toepassing. Huurprijs €875,00 per maand excl. BTW water en elektra. Service kosten €45,00 per maand excl. BTW. Waarborgsom €1800,00.
Kenmerken
Soort:
Bedrijfsruimte
Ligging:
Nijmegen Kerkenbos
Adres:
Kerkenbos
Postcode:
6546BA
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
€875,00
Bouwjaar:
2021

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Nijmegen
Prijs:
€875,00
Meer informatie via
Henk van Wijk
0650454946

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio