Kantoorruimte Bergen op Zoom

4611 AP Bergen op Zoom (Bergen op Zoom, NB) (793x bekeken)

Omschrijving

Introductie de Volgende Halte

Het ondernemersconcept De Volgende Halte is een collectief van ondernemers onder één dak die elkaar inspireren, versterken en naar het volgende niveau brengen. De ondernemers beschikken over een eigen bedrijfsruimte in het bedrijfsverzamelgebouw. Er is ruimte voor ontmoetingen: netwerkborrels, gezamenlijke koffiepauzes, brainstormsessies en meer. Via deze weg leren de ondernemers elkaar kennen en ontstaan er eventueel ook nieuwe samenwerkingen.

Na het succes in Breda, is het concept nu ook actief in Bergen op Zoom!

In het oude politiebureau nabij het centrum van Bergen op Zoom en het treinstation zijn meer dan 25 bedrijfsruimtes beschikbaar voor (lokale) ondernemers die hun carrière naar de volgende halte willen brengen. De ruimtes verschillen van 20 t/m 65 m2 en zijn verdeeld over 3 verdiepingen. Op de bovenste verdieping is een gezamenlijke ruimte gerealiseerd waar bijvoorbeeld overleg plaats kan vinden. Ook is er een dakterras met prachtig uitzicht over Bergen op Zoom. Verder zijn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Kale huurprijs is €50,- per m2 per jaar en start vanaf €80,- per maand.

Heb jij interesse in een betaalbare kantoorruimte op een toplocatie? Voor meer informatie zie: https://alvast.nl/dvh-bergenopzoom/
Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Centraal gelegen, dichtbij het openbaar vervoer
Adres:
Jacob Obrechtlaan 9
Postcode:
4611 AP
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
€50 m2 per jaar

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Bergen op Zoom
Prijs:
€50 m2 / jaa…
Meer informatie via
Alvast BV
040-2437711


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio