Eindhovenseweg 7

5554aa Valkenswaard (Valkenswaard, NB) (856x bekeken)

Omschrijving

Het te huur aangeboden object betreft een in het centrum van Valkenswaard gelegen winkelruimte  aan de Eindhovenseweg 7. Deze straat is van oudsher dé winkelstraat van Valkenswaard waar de lokale ondernemers zijn verweven met het landelijk filiaalbedrijf. Door de toekomstige herinrichting zal er sprake gaan zijn van een prettig en aangename winkelstraat.

De winkelruimte beschikt over een totale oppervlakte van circa 233 m² bvo op de begane grond bestaande uit ca. 205 m² winkelruimte en ca. 28 m² magazijn-ruimte. De op de etages gelegen woonappartementen behoren niet tot het gehuurde.  De frontbreedte van het object bedraagt ca. 6 meter.

Valkenswaard kent een diversiteit aan winkels. Naast diverse landelijke retailers is ook de lokale winkelier sterk vertegenwoordigd. In de directe omgeving zijn gehuisvest o.a. HEMA, Livera, Takko Fashion, Pearle en Smolders Schoenen.

VOORZIENINGEN:
De winkelruimte wordt in de huidige staat opgeleverd, met onder andere met de navolgende voorzieningen:

– winkelpui met entree,
– verlaag plafond met inbouwverlichting,
– CV installatie,
– luchtgordijn,
– pantry/toilet.

SERVICEKOSTEN/SERVICES:
Niet van toepassing. Het object beschikt over eigen bemetering t.b.v. verbruik van gas/water/electra.          

BEREIKBAARHEID / BEVOORRADING:
De winkelruimte is goed bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. In de directe omgeving bevindt zich een bushalte. Er is beperkte mogelijkheid tot bevoorrading via de achterzijde.

PARKEREN:
In de nabije omgeving, bevindt zich ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid, onder andere aan het Pr. Irene Brigadeplein (gelegen aan de achterzijde), het Gele Rijdersplein en Kerverijplein.

HUURPRIJS:
De huurprijs bedraagt € 27.500,- per jaar te vermeerderen met BTW.

BTW:
Uitgangspunt van huur en verhuur vormt een zogenaamde met BTW belaste levering. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd. De huurverplichting moet worden voldaan per vooruitbetaling per maand.

HUURTERMIJN, VERLENGING EN OPZEGGING:
Een huurtermijn bedraagt bij voorkeur 5 jaar, waarbij sprake is van een verlenging  van telkens 5 jaar. Een opzegging is 12 maanden voorafgaand.

HUURPRIJSAANPASSING:
De huurprijs zal jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) worden aangepast.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting.

MODEL HUUROVEREENKOMST:
Uitgangspunt is een standaard ROZ- huurovereenkomst ( Raad voor Onroerende  Zaken). Daarbij kunnen een aantal specifieke object gebonden aanvullingen van  toepassing zijn.

AANVAARDING:
In overleg.
Kenmerken
Soort:
Winkelruimte
Ligging:
centrum
Adres:
Eindhovenseweg 7
Postcode:
5554aa
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
€ 27.500,- p/j ex BTW

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Valkenswaard
Prijs:
€ 27.500,- p…
Meer informatie via
Kolsteren Bedrijfshuisvesting
0495-588111


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio