Beleggingspand, Maastricht

6221 EA Maastricht (Maastricht, L) (33x bekeken)

Omschrijving

Karakteristiek herenpand bestaande uit een winkelruimte van circa 171 m² en een riant bovenhuis van in totaal circa 202 m² met een terras van circa 88 m² gelegen in het hart van stadsdeel Wyck te Maastricht. De Wycker Brugstraat heeft een hoge passantenstroom.

Het winkelpand bestaat uit een zelfstandige winkelruimte op de begane grond, pantry en toiletruimte in het souterrain en een kantoorruimte op de eerste verdieping. De ruimten zijn respectievelijk circa 147 m², 12 m² en 12 m² groot. 

De bovenwoning is voorzien van centrale verwarming en deels dubbele beglazing. 

Indeling bovenwoning 
Kelder:
Riante berging.

Begane grond:
Entree met videofoon installatie en brievenbus; de hal is voorzien van een meterkast en middels kanteltrap toegang tot de kelder.

Eerste verdieping:
Overloop met garderobe. Gesloten moderne keuken voorzien van 4 pits gasfornuis, wasemkap, vaatwasser, oven en koelkast. Toilet geheel betegeld, zwevend met fonteintje.
L-vormige woonkamer/eetkamer met erker en schuiframen geheel gestoffeerd met toegang tot dakterras (ca. 88 m²). 
Dakterras is gesitueerd op het zuiden en fraai aangelegd.

Tweede verdieping:
Overloop met videofoon installatie, gestoffeerd en toegang tot 3 slaapkamers. Badkamer voorzien van ligbad, wastafel, inloopdouche, zwevend toilet, sierradiator en inbouwkast.

Derde verdieping:
Overloop gestoffeerd en toegang tot drie slaapkamers.
Tweede badkamer voorzien van radiator, inloopdouche, wastafel en zwevend toilet. Washok met aan en afvoer wasautomaat.

Zolder verdieping: 
Royale slaapkamer.

Tevens is de bovenwoning uitermate geschikt om eenvoudig drie individuele appartementen in te realiseren.

Nadere bijzonderheden
Het populaire stadsdeel Wyck is gelegen op de westelijke Maasoever en maakt onderdeel uit van het stadscentrum van Maastricht. Sinds enkele jaren ondergaat Wyck een herontwikkeling waarbij er een aantal topmerken, waaronder Rolex, hun winkels alhier vestigen. Wyck telt nog veel monumentale panden. Tevens vindt men hier talloze winkels, hotels, cafés en restaurants. De Wycker Brugstraat is de belangrijkste verbindingsroute tussen het Centraal Station en de binnenstad van Maastricht en kent dus een hoge passantenstroom.

De bereikbaarheid met eigen vervoer en openbaar vervoer is uitstekend vanwege de ligging vlakbij het Centraal Station. Tevens zijn de snelwegen A2 en A79 zeer gemakkelijk bereikbaar. In de directe omgeving bevinden zich openbare betaalde parkeerplaatsen, alsmede overdekte parkeergarages waaronder Q-Park De Colonel, De Griend en Mosae Forum.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Overige
Ligging:
Maastricht
Adres:
Wycker Brugstraat 11A en 11B
Postcode:
6221 EA
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
1685000.00

k.k.

Bouwjaar:
ca. 1929 (bron:

Soort:
Overige
Plaats:
Maastricht
Prijs:
€ 1685000.00…
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio