Beleggingspand, Goes

4462 CC Goes (Goes, Z) (34x bekeken)

Omschrijving

Twee verhuurde kantoorruimtes van in totaal 140 m² v.v.o. in de markante Goese Watertoren met vier bijbehorende parkeerplaatsen. De kantoren zijn op de begane grond en tweede verdieping gelegen. 

De moderne kantoorunits van 47 m² v.v.o. op de begane grond en 93 m² v.v.o. op de tweede verdieping zijn volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. 

Historie object
De Goes Watertoren is in 1912 gebouwd en in gebruik geweest als watertoren totdat het eind jaren '80 zijn functie verloor en een bestemmingstransformatie onderging. De projectontwikkelaar van het gebied rondom de Watertoren onderkende meteen de bijzondere kenmerken van deze watertoren en vestigde zich, na een grondige renovatie en verbouwing, vanaf 2000 in de Watertoren. De Watertoren is sindsdien als kantorenlocatie in gebruik geweest door diverse bedrijven en is aangemerkt aan Rijksmonument.

Gemeente Goes
De gemeente Goes staat garant voor alle stadsfaciliteiten, die het wonen in Goes zo prettig maken. U treft erop loopafstand een gezellig winkelcentrum aan - met de Grote Markt en de stadshaven als middelpunt - en met goede en betaalbare restaurants bij de vleet. Het ADRZ-ziekenhuis en treinstation liggen op een steenworp afstand. De Watertoren staat op korte afstand van de snelweg, waardoor u in no-time de uitvalswegen richting Randstad en België kunt bereiken.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Kantoorruimte
Ligging:
Goes
Adres:
's-Gravenpolderseweg 1C & 1D
Postcode:
4462 CC
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
265000.00

k.k.

Bouwjaar:
1912

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Goes
Prijs:
€ 265000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio