Beleggingspand, Echt

6101 EH Echt (Echt-Susteren, L) (80x bekeken)

Omschrijving

Winkelpand van circa 558 m² en een bovenwoning van circa 190 m² gelegen in het centrum winkelgebied van Echt. De winkelruimte is reeds sinds 2003 verhuurd aan Kruidvat. 

De begane grond bestaat uit circa 431 m² verkoopruimte en een magazijn van circa 124 m². De huidige huurovereenkomst met Kruidvat loopt tot 1 juli 2025, vervolgens voor onbepaalde tijd. 

De bovenwoning (verdeeld over twee etages) is door middel van een entreehal op de begane grond te bereiken. Op de eerste verdieping bevindt zich een royale woonkamer (49 m²), een open eetkamer en een ruim dakterras. De woonkamer is voorzien van een visgraat parketvloer. De keuken is van alle gemakken voorzien. Op de tweede verdiepingen bevinden zich vier ruime slaapkamers en een ruime badkamer.

Het kernwinkelgebied van Echt is op drie autominuten gelegen van de op- en afritten van de A2 en A73 bekend als de autosnelweg van Maastricht-Amsterdam en Maastricht-Nijmegen. Het openbaar vervoer (NS en Veolia) is op loopafstand bereikbaar. De Bovenste straat kenmerkt zich voornamelijk door de mix van veelal winkels, horecagelegenheden in de diverse karakteristieke middenstandspanden. De straat maakt onderdeel uit van de gouden driehoek van het kernwinkelgebied van Echt, te weten Ursulinenplein en de Plats.

De onderhavige winkelruimte is gelegen in een voetgangersgebied en er kan in de omgeving op openbaar terrein geparkeerd worden.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Overige
Ligging:
Echt
Adres:
Bovenste straat 27 en 27A
Postcode:
6101 EH
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
950000.00

k.k.

Bouwjaar:
ca. 1900 (bron:

Soort:
Overige
Plaats:
Echt
Prijs:
€ 950000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio