Beleggingspand, Kerkrade

6461 GA Kerkrade (Kerkrade, L) (164x bekeken)

Omschrijving

Zorgvastgoed van in totaal 989,26 m² v.v.o. gelegen in Kerkrade. Het beleggingspand is momenteel in gebruik als nierdialyse kliniek door huurder Elyse Holding BV. 

Het object is in 2011 met de benodigde bouwvergunning verbouwd van een muziekschool tot een moderne nierkliniek. Hierbij is het object volledig gestript en vanaf het leidingwerk en de elektra opnieuw ingedeeld en opgebouwd. 

Het pand is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en centrale verwarming. Recent zijn er nieuwe rookgasdoorvoeren gemaakt. Het dak wordt jaarlijks geinspecteerd en verkeert in goede staat. 

Schuin voor het beleggingspand is een grote openbare parkeerplaats gelegen. Per auto zijn de provinciale weg en A78 binnen respectievelijk drie en zeven minuten te bereiken. 

Over de huurder
Elyse is een onderdeel van B. Braun, een Duits familiebedrijf met wereldwijd ruim 50.000 werknemers. B. Braun Medical B.V. houdt zich bezig met de ontwikkeling, verkoop en distributie van hoogwaardige medische en farmaceutische producten en diensten.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Overige
Ligging:
Kerkrade
Adres:
Smedenstraat 4
Postcode:
6461 GA
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
1695000.00

k.k.

Bouwjaar:
ca. 1958 (bron:

Soort:
Overige
Plaats:
Kerkrade
Prijs:
€ 1695000.00…
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio