Beleggingspand, Schiedam

3119 NA Schiedam (Schiedam, ZH) (214x bekeken)

Omschrijving

Representatief winkelpand van 173,25 m² VVO met een frontbreedte van circa 8 meter gelegen aan een drukke doorgaande weg naar het centrum van Schiedam. De winkelruimte wordt momenteel volledig gerenoveerd en zal in gebruik worden genomen door een kleinschalige supermarkt; Eva Market.

De winkel heeft een totale oppervlakte van circa 173,25 m² volledig gelegen op de begane grond. Laden en lossen is mogelijk via de dubbele deur aan de achterzijde van het winkelpand. Tevens zijn er voldoende parkeermogelijkheden aan zowel de voor- als achterzijde van het pand.

In de directe omgeving zijn diverse winkel-/horecaconcepten vertegenwoordigd, waaronder de Coop supermarkt en MAZU Sushi & Grill. Tevens zijn er in de plint twee tandartspraktijken gevestigd.

Bereikbaarheid:
Het object kent een uitstekende bereikbaarheid met zowel de auto als met het openbaar vervoer. In de nabijheid bevindt zich onder andere de Rijksweg A20 (Gouda - Rotterdam) en is er op loopafstand een busstation alsmede het treinstation Schiedam Centrum te bereiken. Aan zowel de voor- als achterzijde van het pand bevinden zich de nodige parkeerplaatsen.

Gebruiksmogelijkheden:
Het object is geschikt voor diverse winkel-, praktijk-, dienstverlenende- en/of maatschappelijke doeleinden.

Erfpacht: 
Het pand is gelegen op erfpachtgrond. Erfpacht is voor de komende 25 jaar vastgelegd tot en met 31 oktober 2036. De jaarlijkse erfpachtcanon bedraagt € 1.216,60 en zit inbegrepen in de jaarlijkse vve bijdrage.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Winkelruimte
Ligging:
Schiedam
Adres:
's-Gravelandseweg 620
Postcode:
3119 NA
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
245000.00

k.k.


Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Schiedam
Prijs:
€ 245000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio