Beleggingspand, Eindhoven

5625AG Eindhoven (Eindhoven, NB) (218x bekeken)

Omschrijving

Dit betreft een winkelruimte met een metrage van 834 m² VVO op A1 locatie in het winkelcentrum WoensXL aan de noordzijde van Eindhoven. Het object is gesitueerd op de eerste etage, met entree op de begane grond. De winkel is bereikbaar met een roltrap. 

WoensXL is een zeer modern en ruim winkelcentrum met circa 150 winkels waarbij een mix van landelijk opererende formules als H&M, HEMA en Vero Moda aangevuld met lokale ondernemers zorgt voor een levendige en diverse winkelomgeving voor zowel de inwoners van Eindhoven als haar directe omgeving. 

Het winkelcentrum beschikt over voldoende parkeergelegenheid met ruim 1.900 parkeerplaatsen. Het HOV knooppunt van Eindhoven Noord, met buslijn-verbindingen met de rest van de stad ligt pal aan de overzijde van Winkelcentrum Woensel. Dit zorgt voor veel passanten in het winkelcentrum.

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Centraal Woensel 2007' van toepassing. Hierdoor zijn onder andere detailhandel, dienstverlening en horeca van categorie 1 toegestaan. 

Eindhoven is een van de snelst groeiende gemeenten van Nederland op zowel economisch als demografisch gebied. Dit zal de toestroom van consumenten in winkelcentra als Woensel positief beïnvloeden.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Winkelruimte
Ligging:
Eindhoven
Adres:
Woensel 275
Postcode:
5625AG
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
1095000.00

K.K.

Bouwjaar:
2004

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Eindhoven
Prijs:
€ 1095000.00…
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio