Beleggingspand, Diemen

1112 AR Diemen (Diemen, NH) (468x bekeken)

Omschrijving

Een bedrijfsunit van circa 142 m² in een hoogwaardig bedrijfsverzamelgebouw met twee parkeerplaatsen op eigen grond gelegen op bedrijventerrein Verrijn Stuart te Diemen. 

Het pand bestaat uit twee luxe ingerichte muziekstudio's op de begane grond en kantoorruimte met een keuken op de verdieping. De huurder heeft onlangs aanzienlijk geïnvesteerd in het interieur van het pand. 

Het gebouw bestaat in totaal uit 18 units en is gelegen op bedrijventerrein Verrijn Stuart. Dit terrein is nabij Amsterdam gelegen en heeft uitstekende ontsluiting naar diverse snelwegen. De A1 en A10 zijn per auto binnen vijf minuten te bereiken. 

Opleveringsniveau en voorzieningen:
- Gevels opgetrokken uit betonnen wandpanelen en kunststof gevelbekleding;
- Aluminium kozijnen met heldere isolerende beglazing en emalite panelen;
- Overheaddeuren.

Op het perceel is het bestemmingsplan ' Bedrijventerrein Diemen' met bestemming 'Bedrijventerrein' en functieaanduiding 'bedrijf tot en met categorie 2' van toepassing. Hierdoor zijn onder andere bedrijven op het gebied van productie, transport, groothandel, reparatie, technologie, ontwerp en dergelijke alsmede voor bedrijven op het gebied van zakelijke dienstverlening zonder baliefunctie, voor zover deze bedrijven zijn genoemd in de Staat van bedrijfsactiviteiten en behoren tot categorieën 1 t/m 2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten toegestaan. 
Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Beleggingspand
Ligging:
Diemen
Adres:
Venserweg 1J
Postcode:
1112 AR
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
245000.00

k.k.

Bouwjaar:
2016

Soort:
Beleggingspand
Plaats:
Diemen
Prijs:
€ 245000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio