Beleggingspand, Rotterdam

3011 AD Rotterdam (Rotterdam, ZH) (20x bekeken)

Omschrijving

Nieuwbouw appartement van 76 m² GO gelegen in het centrum van Rotterdam en bevindt zich op de 33ste verdieping van de woontoren. Appartement maakt onderdeel uit van het project POST.

Het postkantoor is met het gemeentehuis en het beursgebouw één van de drie gebouwen aan de Coolsingel die de Duitse bombardementen heeft doorstaan. Het staat alleen al meer dan een decennium leeg een krijgt nu een nieuwe bestemming. Het project houdt ten zeerste rekening met de culturele waarde van het gebouw. Het project bestaat onder andere uit de realisatie van 250 luxe appartementen, twee publieke binnenplaatsen, een 5-sterren Kimpton hotel met 224 kamers, hoogwaardige horeca gelegenheden en winkels met lokaal karakter en internationale allure, 650 plekken in de ondergrondse fietsenstalling en drie terrassen aan de Coolsingel en Meent.

Het object bestaat uit een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, badkamer, toilet, berging en balkon.

Het object ligt aan de levendige Coolsingel met een grote diversiteit aan is een diversiteit aan boutique shops, cafés en restaurants gevestigd en vormen een gevarieerd winkelaanbod. Op de Coolsingel zijn onder andere de Albert Heijn, Zara en C&A gevestigd.

In een straal van 200 meter zijn diverse metro- en tramhaltes gelegen. Per auto is de A13 binnen tien minuten te bereiken.

De oplevering van het project wordt verwacht in december 2023. 
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Overige
Ligging:
Rotterdam
Adres:
Coolsingel 42 (bouwnummer 244)
Postcode:
3011 AD
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
495000.00

v.o.n.

Bouwjaar:
2023

Soort:
Overige
Plaats:
Rotterdam
Prijs:
€ 495000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio