Beleggingspand, Den Haag

2518 AW Den Haag (Den Haag, ZH) (58x bekeken)

Omschrijving

Een geheel pand bestaande uit vier zelfstandige appartementen van in totaal 239 m² GO op een perceel van 114 m² gelegen in het Zeeheldenkwartier te Den Haag. 

Ieder appartement bestaat uit een woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer en toilet. Er is een gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond. Het pand is voorzien van centrale verwarming en houten kozijnen met dubbele beglazing (in 2019 geplaatst). 

Er wordt volledig gemeubileerd en gestoffeerd verhuurd en verkocht. De roerende zaken maken onderdeel uit van de aanbieding en zijn in de koopsom inbegrepen.

Het pand is gelegen in een van de gezelligste wijken van Den Haag tussen het Vredespaleis en Koninklijke Tuinen, het Noordeinde de Haagsche binnenstad en om de hoek van het Anna Paulownaplein. In de directe omgeving is een grote diversiteit aan winkels en horecagelegenheden gevestigd. 

Het object is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. In een straal van 200 meter van het pand zijn diverse bus- en tramhaltes gelegen. 
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Overige
Ligging:
Den Haag
Adres:
De Ruijterstraat 94, 94 A, 94 B en 94 C
Postcode:
2518 AW
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
1150000.00

k.k.

Bouwjaar:
1906

Soort:
Overige
Plaats:
Den Haag
Prijs:
€ 1150000.00…
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio