Beleggingspand, Dordrecht

3312 TA Dordrecht (Dordrecht, ZH) (59x bekeken)

Omschrijving

Een commerciële ruimte met bovenwoning van in totaal 307,8 m² in de Vogelbuurt te Dordrecht. Het gehele pand is verhuurd aan een partij die op de begane grond Chinees restaurant Pom Lai exploiteert. 

Het object is gelegen op eigen grond en verkeert in redelijke staat van onderhoud. Het houtwerk aan de buitenzijde is recent geschilderd. Het object is voorzien centrale verwarming en kunststof kozijnen met dubbelglas. 

Het pand is gevestigd in een rustige kindvriendelijke buurt aan een plein met onder andere een PLUS supermarkt, apotheek, kapsalon en bakkerij. Park Merwestein is binnen vijf minuten bereikbaar. 

Binnen vijf minuten lopen zijn diverse bushaltes gelegen. Fietsend zijn het NS station Dordrecht en het centrum binnen vijf minuten te bereiken. Per auto zijn de A15 en A16 binnen vijf minuten bereikbaar. Er is in de directe omgeving voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Reeland' met bestemming 'Centrum' van toepassing. Hierdoor zijn onder andere horeca-1, detailhandel, dienstverlening, atelier, cultuur en ontspanning, maatschappelijk, sport en wonen toegestaan.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Overige
Ligging:
Dordrecht
Adres:
Adelaarstraat 1-3 & Snipstraat 1
Postcode:
3312 TA
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
400000.00

k.k.


Soort:
Overige
Plaats:
Dordrecht
Prijs:
€ 400000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio