Beleggingspand, Tilburg

5046 CJ Tilburg (Tilburg, NB) (533x bekeken)

Omschrijving

Kamerverhuurpand van in totaal circa 102 m² op een perceel van 160 m² gelegen in de wijk Groeseind te Tilburg.  De benodigde kamerverhuurvergunning en gebruiksmelding voor verhuur aan vijf personen zijn beide aanwezig. Het pand is voorzien van brandblussers en doorgekoppelde rookmelders.

Deze recent gerenoveerde tussenwoning bestaat uit een hal, toilet, keuken, bakamer met douche, zes slaapkamers en een gezamenlijke tuin met een berging. Het object is voorzien van kunststof kozijnen en centrale verwarming. 

Binnen vijf minuten lopen zijn een Jumbo supermarkt en diverse andere winkels en horecagelegenheden gevestigd. Fietsend zijn het centrum, Hogeschool en Universiteit binnen een kwartier te bereiken. 

De woning kan leeg opgeleverd worden of in verhuurde staat conform de in deze aanbieding genoemde huuropbrengst.

Op 25 september 2020 heeft de gemeente Tilburg bekendgemaakt per direct te stoppen met het afgeven van omzettingsvergunningen die verhuur van eengezinswoningen aan drie of meer personen mogelijk maakt. 

Dit aangeboden pand is dus nog wél voorzien van alle benodigde documenten t.b.v. verhuur zijnde een kamerverhuurvergunning en gebruiksmelding.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand
Ligging:
Tilburg
Adres:
Curacaostraat 14
Postcode:
5046 CJ
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
367500.00

k.k.


Soort:
Beleggingspand
Plaats:
Tilburg
Prijs:
€ 367500.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio