Beleggingspand, Schoonhoven

2871 CP Schoonhoven (Schoonhoven, ZH) (122x bekeken)

Omschrijving

Een prachtig Rijksmonument bestaande uit een winkelruimte en een zeer ruime bovenwoning met dakterras in het centrum van Schoonhoven. HEMA B.V. is reeds sinds 2007 op deze locatie gevestigd en heeft recent de huurovereenkomst met zeven jaar verlengd. 

De winkelruimte is gelegen aan de Haven, heeft een frontbreedte van circa 6 meter en heeft een oppervlakte van 431,24 m² VVO. De bovenwoning is bereikbaar via de Koestraat en heeft een oppervlakte van 220,00 m² GO met een dakterras van 50,40 m². 

De Haven is een aansprekende winkelstraat in het historische centrum en vormt met de Lopikerstraat het kernwinkelgebied, waar diverse lokale retailers en landelijk bekende winkelformules zich gevestigd hebben, zoals Keurslager Looman, Kruidvat, Taft en Tule, Stadscafé Patio en Juwelier Rikkoert.

Schoonhoven heeft een kleinschalig karakter met een eeuwenoud stratenpatroon, monumenten en zilverwerkplaatsen. De stad heeft een regiofunctie en trekt ook veel toeristen. Deze locatie kenmerkt zich door de gunstige ligging midden tussen vele winkels en gezellige horeca. Schoonhoven biedt onderdak aan de meest vooraanstaande Vakschool van Nederland en misschien wel Europa op dit gebied van edelmetalen en uurwerken. Met recht wordt Schoonhoven al decennia lang de Zilverstad van Nederland genoemd.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de nabije omgeving, zowel voor het object als ook aan onder andere het Doelenplein. Het object ligt op circa vijf wandelminuten van bushaltes met een directe verbinding naar Rotterdam, Utrecht en Gouda.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Overige
Ligging:
Schoonhoven
Adres:
Haven 54 & Koestraat 39
Postcode:
2871 CP
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
875000.00

k.k.


Soort:
Overige
Plaats:
Schoonhoven
Prijs:
€ 875000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio