Beleggingspand, Maastricht

6222 AK Maastricht (Maastricht, L) (258x bekeken)

Omschrijving

Een kamerverhuurpand van circa 208 m² op een perceel van 583 m² met ruime tuin en garage gelegen in de buurt Nazareth te Maastricht. De benodigde omgevingsvergunning en gebruiksmelding zijn aanwezig. 

Het object bestaat uit een berging in de kelder, toilet, keuken, badkamer met douche en toilet, zeven slaapkamers, een garage en ruime tuin. Zes kamers hebben een eigen kitchenette. De gedeelde keuken is voorzien van een koelkast, fornuis en magnetron. Het object is voorzien van centrale verwarming. 

Binnen vijf minuten loopafstand zijn een supermarkt, kapper en nog enkele winkels gelegen. Er ligt een bushalte schuin voor het object en NS station Maastricht Noord is lopend binnen tien minuten te bereiken. Het Vrijthof is per fiets binnen een kwartier bereikbaar. 

Onlangs is er een volledige brandveiligheids- en vergunningscontrole geweest. Volledig goedgekeurd door de Gemeente Maastricht zonder opmerkingen. Sinds in gebruik name geen enkele maand leegstand gehad.

De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

Er wordt deels gemeubileerd verhuurd en verkocht. De roerende zaken maken onderdeel uit van de aanbieding en zijn in de koopsom inbegrepen.
 
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand
Ligging:
Maastricht
Adres:
Meerssenerweg 126
Postcode:
6222 AK
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
595000.00

k.k.

Bouwjaar:
1906

Soort:
Beleggingspand
Plaats:
Maastricht
Prijs:
€ 595000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio