Beleggingspand, Zeewolde

3891 EB Zeewolde (Zeewolde, FL) (601x bekeken)

Omschrijving

Vier verhuurde winkels en een tandartspraktijk van in totaal 673,24 m² VVO (conform NEN-2580), gelegen aan de Raadhuisstraat in het centrum van Zeewolde. 

De objecten zijn gelegen op een A1 locatie binnen het winkelcentrum genaamd Winkelhaven en zijn momenteel verhuurd aan een bloemenzaak, kapper, lingeriewinkel, een kledingwinkel en een tandartspraktijk. 

Het winkelcentrum wordt gekenmerkt door een gevarieerd aanbod van winkels, waaronder supermarkten als DEEN, LIDL, een grote Albert Heijn en Boni. Daarnaast zijn er onder andere een HEMA, Expert, Xenos en Kruidvat in het winkelgebied aanwezig. Binnen het gehele winkelgebied kan gratis worden geparkeerd. 

Zeewolde is een typische groei gemeente, waar het aantal inwoners de afgelopen jaren sterk is toegenomen. Het huidig aantal inwoners bedraagt 22.656, ruim 9.000 huishoudens.

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Centrumgebied' met bestemming 'Centrum - 1'  van toepassing. Hierdoor zijn op de begane grond onder andere detailhandel, horeca en consument verzorgende dienstverlening toegestaan.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Winkelruimte
Ligging:
Zeewolde
Adres:
Raadhuisstraat 1,3,7,11,15 en 17
Postcode:
3891 EB
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
1125000.00

k.k.


Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Zeewolde
Prijs:
€ 1125000.00…
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio