Bedrijfsruimte bedrijventerrein

5986 PA Beringe (Helden, L) (109x bekeken)

Omschrijving
Van een representatief bedrijfsverzamelgebouw dat uit 4 units bestaat, zijn twee units te huur, één unit van 290 m² en één unit van 200 m². Deze units zijn eventueel ook gezamenlijk als één geheel(490 m²) te huur.

Het bedrijfspand is gelegen op het Industrieterrein in Beringe, welke centraal is gelegen tussen de autosnelwegen A2 en A67. Het Industrieterrein kenmerkt zich door veel bedrijvigheid met relatief kleinschalige bedrijven en bedrijfswoningen. Het industrieterrein vervult een bovenregionale functie en op het westelijke gedeelte zijn ook grote bedrijven gevestigd.

Beschikbare units:

Unit 1: circa. 290 m2 (foto's 2 t/m 18)

Deze achterste bedrijfshal, gerealiseerd in 2000, is voorzien van een eigen oprit met degelijke afsluitbare toegangspoort en heeft een zelfstandige entree, twee (kantoor)ruimtes en/of kantine, verdeeld over twee verdiepingen, keuken, vaste trap, portaal met wasbak en een betegeld toilet.

De totale vloeroppervlakte bedraagt circa. 290 m². Er zijn 2 (kantoor)ruimtes, waarvan één op de 1e verdieping voorzien is van airconditioning en welke zijn voorzien van vloerbedekking. De bedrijfshal heeft een grote elektrisch bedienbare overheaddeur. De bedrijfshal beschikt verder over watervoorzieningen, een vloeistofdichte vloer en Tl-verlichting en veel natuurlijke lichtinval. De vrije hoogte van de bedrijfshal is 6 meter. De bedrijfshal heeft een zelfstandige oprit, afsluitbaar middels een wegdraaipoort. Dit is een prachtige bedrijfshal met veel mogelijkheden. Deze bedrijfshal is eventueel uit te breiden met 200 m² zodat één grote bedrijfshal ontstaat van in totaal 490 m².

Direct naast het gebouw en op de oprit naar de bedrijfshal is ruim voldoende parkeerplaats voor diverse auto's.

De huurprijs voor deze unit bedraagt € 950,= per maand

=====================================================================

Unit 2: circa. 200 m2 (foto's 20 t/m 29)

Deze unit, met een vrije hoogte van 6 meter, bevindt zich links achter in het bedrijfsverzamelgebouw en het betreft een bedrijfshal met lichtstraat, afmeting 20 meter x 10 meter (200 m²). Deze keurige bedrijfshal is voorzien van een grote lichtstraat, armaturen en verlichting, elektra, hetelucht verwarmer en vloeistofdichte betonvloer.

De bedrijfshal is momenteel alleen toegankelijk door middel van een (loop)deur welke zich aan de zijkant van het bedrijfsverzamelgebouw bevindt. De zijkant van de bedrijfshal is toegankelijk dmv een toegangspad welke is gelegen naast het bedrijfsverzamelgebouw en achter een afsluitbare toegangspoort. In overleg met verhuurder kan eventueel een overhead deur gemonteerd worden.

Direct naast het gebouw is ruim voldoende parkeerplaats voor diverse auto’s.

De huurprijs van deze mooie unit bedraagt € 475,= per maand.

======================================================================

Unit 3: circa. 490 m2 (bestaande uit unit 1 en unit 2 gecombineerd) (foto's 31 & 32)

Voor deze optie te realiseren zal de verhuurder de huidige scheidingswand demonteren. Op die manier ontstaat er één riante bedrijfshal van circa 490 m².

De huurprijs voor deze optie bedraagt € 1.400,- per maand.

Meer informatie of een bezichtiging?

Neem dan direct contact op met de verhuurder, Piet Martens Verhuur O.G. tel. 06-53246004.

Voor huurders met zgn. groene vingers hebben wij uitdrukkelijk geen belangstelling en is het onnodig om te reageren.

Disclaimer

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.


Kenmerken
Soort:
Bedrijfsruimte
Ligging:
Beringe, Rozenobel
Adres:
Rozenobel 17 - 19
Postcode:
5986 PA
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
1400 /m
Bouwjaar:
1986

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Beringe
Prijs:
€ 1400 /m
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen: