Kantoorruimte bedrijventerrein, kantorenpark

9202 PB Drachten (Smallingerland, F) (309x bekeken)

Omschrijving
Prachtig modern kantoorgebouw beschikbaar op het kantorenpark van Drachten. Bij de bouw van gebouw in 2000 is gekozen voor het gebruik van duurzame materialen en een uniek ontwerp wat de kwaliteit van het gebouw absoluut ten goede is gekomen en is het een absoluut visitekaartje voor haar gebruiker.

Bij het ontwerp van het kantoorgebouw door ONIX architecten uit Groningen is de tuin een belangrijk uitgangspunt geweest. Het gebouw is namelijk voorzien van een hellend dak dat is voorzien van gras en beplanting. Op die manier is het dak verbonden met de tuin en is het mogelijk om zowel rondom als boven op het gebouw te lopen.

Door haar unieke ontwerp is dit kantoorpand zelfs genomineerd geweest voor een architectuurprijs én is het een absoluut visitekaartje voor haar gebruiker.

Metrages (BVO)

Begane grond: circa. 130 m2 BVO

Eerste verdieping: circa. 145 m2 BVO

Indeling

Op de begane grond is het kantoorpand voorzien van een entree, grote open spreekruimte, meerdere kantoren en een opslagruimte met pantry. De eerste verdieping is te bereiken middels twee trappen, waarvan één trap een zwevend uiterlijk heeft, en bestaat uit meerdere kantoren, toiletruimte en een pantry.

===================

Meer informatie?

Wilt u alle beschikbare informatie over dit kantoorpand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Dopheide 12 in Drachten aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

===================

Parkeren

Op het buitenterrein zijn momenteel 10 parkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is in de directe omgeving aanwezig of makkelijk te creëren op het terrein. Dit gaat dan echter wel ten nadele van de tuin.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het perceel een "Kantoor” bestemming. Detailhandel en wonen zijn, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

- Airconditioning
- Alarminstallatie
- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- Garderobe
- Glasvezel aanwezig
- Internet- telefonieaansluitingen
- Lamellen
- Mechanische ventilatie
- Serverruimte
- Stucwerkwanden
- Dames- en herentoiletten
- Vloerbedekking in de kantoren
- Monoliet afgewerkte betonvloeren in de overige ruimten
- Ontluchtingsroosters voor de ventilatie
- Pantry
- Wandradiatoren met CV installatie

Uitbreidingsmogelijkheden

Het gebouw is gelegen op een perceel van maar liefst 1.215 m2 met een bebouwingspercentage van maximaal 70% en een maximale bouwhoogte van 9 meter. Zodoende is het mogelijk om de bestaande bebouwing nog uit te breiden met een extra verdieping of een extra vleugel. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Huurcondities

Huurprijs: € 29.500,- per jaar exclusief btw.

Servicekosten: Nader overeen te komen.

Huurtermijn: In overleg, minimaal 3 jaar.

Aanvaarding: vanaf 1 januari 2021.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Koopcondities

Vraagprijs: Op Aanvraag

Zekerheidsstelling: Waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Aanvaarding: vanaf 1 januari 2021.

Goedkeuring

Bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtig pand op een goede locatie voor uw onderneming in Drachten. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit kantoorpand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Dopheide 12 in Drachten aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox.

Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Drachten, Dopheide
Adres:
Dopheide 12
Postcode:
9202 PB
Huur/koop:
Te huur / Te koop
Prijs:
1 k.k.
Bouwjaar:
2000

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Drachten
Prijs:
€ 1 k.k.
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio