Beleggingspand, Schiedam

3119 NA Schiedam (Schiedam, ZH) (59x bekeken)

Omschrijving

Representatieve winkelruimte van in totaal circa 1.822 m² gelegen aan een drukke doorgaande weg naar het centrum van Schiedam. De winkel met kelder is langdurig verhuurd aan de landelijke supermarktketen Coop.

De supermarkt is vanwege haar zichtlocatie en gunstige ligging ten opzichte van het openbaar vervoer alsmede parkeermogelijkheden in de directe omgeving drukbezocht.

Het object kent een uitstekende bereikbaarheid met zowel de auto als met het openbaar vervoer. In de nabijheid bevindt zicht onder andere de Rijksweg A20 (Gouda - Rotterdam) en is er op loopafstand een busstation alsmede de treinstation Schiedam Centrum te bereiken. Schiedam Centrum is een groot knooppunt voor het openbaar vervoer waar kan worden overgestapt op onder andere de trein, tram en metro richting bijvoorbeeld Rotterdam. Aan zowel de voor- als achterzijde van het pand bevinden zich de nodige parkeerplaatsen.

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Nieuwland 2016' van toepassing met de enkelbestemming 'gemengd-1' waardoor cultuur, detailhandel, dienstverlening en maatschappelijke voorzieningen mogelijk zijn op de begane grond.

In de directe omgeving is een hoogwaardige mix aan bedrijven gevestigd waaronder MAZU Sushi & Grill, DSW Zorgverzekeraars, twee tandartsen en een huisartsenpraktijk.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Winkelruimte
Ligging:
Schiedam
Adres:
's-Gravenlandseweg 600-610
Postcode:
3119 NA
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
1625000.00

k.k.

Bouwjaar:
1964

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Schiedam
Prijs:
€ 1625000.00…
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio