Beleggingspand, Hulst

4561 GH Hulst (Hulst, Z) (320x bekeken)

Omschrijving

Een bedrijfspand van circa 1.968 m² met acht parkeerplaatsen op eigen terrein te Hulst. Het object is momenteel verhuurd aan Beter Bed en een lokale ondernemer in woninginrichting. 

Het object is gelegen op bedrijventerrein Hogeweg, aan de rand van Hulst, op zes kilometer afstand van de Belgische grens. Op het terrein zijn uiteenlopende soorten bedrijven gevestigd waaronder bijvoorbeeld de KeukenConcurren, Jan Snel Group (modulaire bouwsystemen) en Energetica Natura, een groothandel in voedingssupplementen. 

Hulst heeft een duidelijke functie voor de regio Oost Zeeuws-Vlaanderen. Hulst onderscheidt zich van andere regionale centra in Zeeuws-Vlaanderen doordat er een diverse mix van voorzieningen is waardoor men in de historische binnenstad terecht kan om te winkelen en daarbuiten voor laagfrequente aankopen. 

Het object is per auto goed bereikbaar. Via de aangrenzende rijkswegen N290 en N258 is de Belgische snelweg E34 binnen acht minuten te bereiken. 

Op het perceel is het bestemmingsplan 'De Statie' met bestemming 'Bedrijf' en functieaanduiding 'specifieke vorm van detailhandel - detailhandel in meubelen' van toepassing. Hierdoor zijn onder andere bedrijven die staan vermeld in categorie 1 of 2 van de Lijst van bedrijven en detailhandel in meubelen toegestaan. 
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Winkelruimte
Ligging:
Hulst
Adres:
Industrieweg 1-3
Postcode:
4561 GH
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
1050000.00

k.k.

Bouwjaar:
1970

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Hulst
Prijs:
€ 1050000.00…
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio