Beleggingspand, Amsterdam

1108 DH Amsterdam (Amsterdam, NH) (131x bekeken)

Omschrijving

Kamerverhuurpand van circa 92,4 m² GO (conform NEN-2580) in Amsterdam.

Het object betreft een vijf-slaapkamer appartement welke is gelegen op de tweede verdieping en zal leeg worden opgeleverd. De nieuwe eigenaar kan zelf zijn huurders kiezen en de huurvoorwaarden bepalen. Er is een omzettingsvergunning aangevraagd vóór 1 april 2020 en deze is verleend voor vijf onzelfstandige woonruimten. Deze omzettingsvergunning is overdraagbaar en geldig voor onbepaalde tijd. Ook de omgevingsvergunning is verleend door de gemeente. De VvE prefereert het gebruik van woningdelers binnen het complex niet en hebben een bezwaar ingediend bij de gemeente omtrent de vergunningen. Deze bezwaren zijn nog in behandeling bij de gemeente, maar de verwachting is dat er binnen afzienbare tijd uitsluitsel wordt gegeven omtrent deze bezwaren.  

Het object is in 2020 geheel gerenoveerd en is hierna niet meer bewoond geweest. Het appartemtent beschikt over 9,1 m2 GO gebouwgebonden buitenruimte en 6,0 m2 GO externe bergruimte. De staat van onderhoud van het object is goed en beschikt over dubbelglas en houten kozijnen. Het object beschikt over een energielabel C.

Het object is gelegen in een groene wijk met veel mogelijkheden om te fietsen of te wandelen rondom het nabij gelegen Gaasperplas park. Er zijn op fietsafstand voldoende mogelijkheden voor de dagelijkse boodschappen, zoals het winkelcentrum De Kameleon, winkelcentrum Gein of winkelcentrum Reigersbos.

Daarnaast is het object op loopafstand van het metrostation Gaasperplas. Via het OV bereik je o.a. de UVA, de VU en de HVA binnen twintig minuten. Daarnaast is het object goed bereikbaar met de auto via de A9.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand
Ligging:
Amsterdam
Adres:
Leusdenhof 206
Postcode:
1108 DH
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
365000.00

k.k.

Bouwjaar:
1980

Soort:
Beleggingspand
Plaats:
Amsterdam
Prijs:
€ 365000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio