Beleggingspand, Tilburg

5042 SZ Tilburg (Tilburg, NB) (502x bekeken)

Omschrijving

Winkelpand van circa 152 m² met een frontbreedte van circa 10 meter op een uitstekende locatie gelegen in het wijkwinkelcentrum Westermarkt te Tilburg.

Huurder Shoeby is een landelijk opererende keten in dames- kinder- en herenmode met circa 225 vestigingen. Shoeby is opgericht in 1981.

Winkelcentrum Westermarkt is een goedlopend wijkwinkelcentrum met meer dan 80 winkels in Tilburg West. De winkel ligt tussen de Jumbo en Albert Heijn supermarkt, tegenover Zeeman. Het winkelcentrum beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Het object is zowel per openbaar vervoer als per auto goed bereikbaar. Er is een bushalte pal voor de deur en NS Station Tilburg Universiteit is lopend binnen zeven minuten te bereiken. Per auto is de A58 binnen acht minuten bereikbaar. 

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Zand 2008' met bestemming 'Centrum' van toepassing. Hierdoor zijn op de begane grond onder andere detailhandel, kantoren, binnenrecreatie en -sport, zorg- en dienstverlening en maatschappelijke instellingen toegestaan. 
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Winkelruimte
Ligging:
Tilburg
Adres:
Westermarkt 122
Postcode:
5042 SZ
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
510000.00

k.k.

Bouwjaar:
ca. 1944 (bron

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Tilburg
Prijs:
€ 510000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio