Kantoorruimte

6604 LL Wijchen (Wijchen, GL) (143x bekeken)

Omschrijving
Heeft u altijd al een bedrijfsruimte willen huren in Nijmegen/Wijchen? Dan is dit pand aan de Bijsterhuizen iets voor u! Op dit moment zijn er schitterende kantoorruimtes te huur in een zeer representatief pand. Het kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw heeft op dit moment 1 ruimte beschikbaar. Een ideaal pand dus voor ZZP-ers en MKB-ers die in een mooi en modern kantoor willen werken. De hoofdentree en tussendeuren werken met een biometrisch entree systeem. Hierdoor zijn er geen sleutels nodig en is het kantoor 24/7 toegankelijk.

Kenmerkend voor dit verzamelgebouw is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de A326 (Wijchen-Beuningen) bevindt zich op slechts 1 autominuut, de A50 (Rotterdam-Arnhem) en de A73 (Nijmegen-Venlo) bevinden zich op 4 autominuten. Ook middels het openbaar vervoer is het uitstekend te bereiken, de dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op 350 meter loopafstand.

Bij het object zijn 15 privéparkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig is de nabije omgeving.

Beschikbare ruimtes

32m2 €295,00 per maand, , inclusief servicekosten en internet

LET OP: dit zijn prijzen inclusief servicekosten, gas, licht, water, gebruik algemene ruimtes en schoonmaak algemene ruimtes. Er wordt actief beheer gevoerd in en om het pand.

Bestemming

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Huurcondities

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: inclusief

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: 3 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van een maand huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.


Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Wijchen, Bijsterhuizen
Adres:
Bijsterhuizen 2414
Postcode:
6604 LL
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
295 /m
Bouwjaar:
2008

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Wijchen
Prijs:
€ 295 /m
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio