Bedrijfsruimte

7951 SK Staphorst (Staphorst, O) (231x bekeken)

Omschrijving
Zeer representatief multifunctioneel bedrijfspand beschikbaar voor de verkoop aan de Achthoevenweg 26 in Staphorst. Bij de bouw in 2003 is gekozen voor degelijke constructie en duurzame materialen wat de kwaliteit van het gebouw absoluut ten goede is gekomen.

Het bedrijfspand is momenteel opgedeeld in drie compartimenten welke middels brandwerende schuifdeuren. Indien gewenst zijn de scheidingswanden tussen de compartimenten te verwijderen. Twee compartimenten zijn voorzien van een verdiepingsvloer. Deze verdiepingsvloeren zijn te bereiken met een goederenlift. De goederenlift heeft een afmeting van 3 meter x 7,5 meter en een hefvermogen van circa. 2.500 kilogram.

Het bedrijfspand is gelegen op een riant terrein met een toegangspoort aan zowel de Achthoevenweg als aan de Wethouder Timmermanstraat. Het volledige bebouwingspercentage zou volgens het actuele bestemmingsplan nog niet volledig zijn benut waardoor er op het buitenterrein aan de achterzijde volop uitbereidingsmogelijkheden zijn met een eigen ontsluiting.

Met name voor ondernemers in de maak- en transportindustrie biedt het bedrijfspand qua omvang en indeling uitstekende perspectieven. Maar ook voor vastgoedbeleggers is het een interessant object welke in zijn geheel of in gedeelten verhuurd kan worden.

Metrage (BVO)

Totale begane grond: circa. 3.250 m2 BVO, als volgt verdeeld;

Bedrijfsruimte: circa. 3.000 m2 BVO

Kantoor, kantine en sanitaire voorzieningen: circa. 182 m2 BVO

Expeditie ruimte: circa. 68 m2 BVO

Totale verdieping: circa. 2.120 m2 BVO, als volgt verdeeld;

Bedrijfs- opslagruimte: circa. 2.120 m2 BVO

Perceelsoppervlakte: 8.765 m2

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Achthoevenweg 26 in Staphorst aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 2 van de 'staat van bedrijfsactiviteiten' toegestaan. Het perceel beschikt eveneens over de functieaanduidingen "Detailhandel” en “Kantoor”. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Ligging en bereikbaarheid

Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein "De Esch" in Staphorst. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de A28 (Utrecht – Groningen) bevinden zich op 5 minuten afstand en zorgen voor een directe verbinding met de A32 (Meppel – Leeuwarden) en de A50 (Eindhoven – Emmeloord).

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

• Aluminium kozijnen met dubbele beglazing

• Betonvloer

• Brandpreventie middelen

• Krachtstroom

• Vier elektrische overheaddeuren

• TL- verlichting

• Heaters

• Goederenlift van circa. 3 meter x 7 meter met een vermogen van circa 2.500 kg

• Brandwerende schuifdeuren

Opleveringsniveau kantoorruimte

• Aluminium kozijnen met dubbele beglazing

• Tegelvloer

• Internet- telefonieaansluitingen

• Wandradiatoren

• Pantry

• Sanitaire voorzieningen

• Systeemplafond met inbouwverlichting

Koopcondities

Vraagprijs: € 2.500.000,- k.k.

Zekerheidsstelling: Waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Aanvaarding: In overleg

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Achthoevenweg 26 in Staphorst aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.


Kenmerken
Soort:
Bedrijfsruimte
Ligging:
Staphorst, Achthoevenweg
Adres:
Achthoevenweg 26
Postcode:
7951 SK
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
2500000 k.k.
Bouwjaar:
2003

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Staphorst
Prijs:
€ 2500000 k.…
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen: