ID 2093 Lunchroom in de Javastraat

2585AG Den Haag (Den Haag, ZH) (87x bekeken)

Omschrijving

Aan de Javastraat ligt deze leuke lunchroom, met grote keuken.

De huidige eigenaar is het concept van Brasserie Up gestart vanuit sociaal oogpunt. Zijn doel is, ex-verslaafden een tijdelijke baan aan te bieden, waarbij hij ze, na een jaar zonder terugval, helpt met het vinden van een vaste aanstelling in bijvoorbeeld een productiekeuken. Er moet daarom benadrukt worden dat het behalen van hoge omzetten niet zijn prioriteit heeft.

Dit object is makkelijk te betrekken; alle apparatuur is aanwezig.
De vergunning laat openingstijden van 07.00 tot 23.00uur toe. Er is één toilet aanwezig, daarom kan er geen alcohol geschonken worden. Er is de mogelijkheid een tweede toilet bij te bouwen, dan behoort het schenken van alcohol wel tot de mogelijkheden. In de nabije omgeving ligt de populaire Frederikstraat, deze loopt over in de Denneweg, de Malle Molen met z’n bekende kroegen is op steenworp afstand.

Uiteraard staat het je vrij een ander concept te starten, denk bijvoorbeeld aan een espressobar, lunchroom, broodjeszaak, friteszaak, etc. Er is weinig nodig om deze locatie naar eigen smaak in te richten.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen. In algemene zin houden onze advertentieteksten geen rekening met de R.I.V.M.-regelementen aangaande Covid-19.
Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
Gelegen op de hoek van de Javastraat
Adres:
Javastraat 69a
Postcode:
2585AG
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
Vraagprijs inventaris/goodwill is € 37.500,- en hu

Soort:
Horecapand
Plaats:
Den Haag
Prijs:
Vraagprijs invent…
Meer informatie via
VDS Horeca Makelaars
0703306687


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio