Bedrijfsruimte bedrijventerrein

6031 RV Nederweert (Nederweert, L) (9x bekeken)

Omschrijving
Representatieve bedrijfsunit met riante bovenverdieping beschikbaar op bedrijvenpark Pannenweg in Nederweert. Het bedrijventerrein wordt gekenmerkt door haar diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. Het bedrijvenpark is strategisch tussen Eindhoven en Maastricht gelegen aan de internationale verkeersader en de Rijkswegen A2 en de N275.

Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf en ZZP' ers biedt deze unit qua omvang en indeling uitstekende perspectieven.

Metrages (BVO)

Begane grond: circa. 86 m² BVO
1e verdieping: circa. 86 m² BVO

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Magnesiumstraat 23 B11 in Nederweert aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Bij de bedrijfsunit zijn 1 privé parkeerplaats aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig is de nabije omgeving.

Bestemming

Volgens het huidige bestemmingsplan zijn bedrijven toegestaan tot en met milieucategorie 3.2. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Opleveringsniveau Bedrijfsruimte

• Betonvloer
• Brandpreventie middelen
• Gasheater
• Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
• Krachtstroom
• Overheaddeur
• Pantry
• TL - verlichting

Opleveringsniveau Kantoorruimte

• Garderobe
• Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en te openen ramen
• Internet- en telefonieaansluiting
• Lamellen
• Pantry
• Parket
• Systeemplafond met inbouwverlichting
• Toiletruimte met douche

Huurcondities

Huurprijs: € 850,- per maand excl. BTW.
Huurtermijn: In overleg, minimaal 1 jaar.
Servicekosten: In overleg.
Opzegtermijn: 3 maanden.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur exclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.
BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het bedrijfspand met kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Magnesiumstraat 23 B11 in Nederweert aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.


Kenmerken
Soort:
Bedrijfsruimte
Ligging:
Nederweert, Magnesiumstraat
Adres:
Magnesiumstraat 23 B11
Postcode:
6031 RV
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
850 /m
Bouwjaar:
2008

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Nederweert
Prijs:
€ 850 /m
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio